PSD-iştii din Caraş Severin îşi fură calculatoarele între ei. Secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, a declarat că echipa fostului lider PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, care s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, ar fi plecat cu întreaga bază de date cu membrii PSD din judeţ şi cu calculatoarele din sediu, scrie Adevărul.

politicFoto: Colaj foto

La un pas de epidemia de gripă. Vaccinarea salvează vieţi, a spus la Jurnalul de Seară de la Digi24, Raed Arafat. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a spus că el se imunizează împotriva gripei în fiecare an. Şi ministrul Educaţiei a venit cu recomandări pentru părinţii îngrijoraţi că şcolile sunt mediul ideal pentru răspândirea virusului - copiii să se spele pe mâini şi să aibă la ei şerveţele umede, potrivit Digi24.

Ce face PSD în Singapore. De la roboți de poliție la recunoaștere facială pe post de buletin de identitate și până la pregătire gratuită a funcționarilor publici pentru aptitudinile de care au nevoie ca să fie eficienți și în ton cu schimbările. Toate acestea se întâmplă în Singapore, unde PSD e instituția care se ocupă de modernizarea tuturor serviciilor publice, una care se va întinde pe doi ani, scrie G4Media.

Cele mai excentrice partide politice din România. Partidele cu nume ciudate au ambiţii uriaşe pe scena politică. Ţeapa lui Dracula sau Noi, Getodacii sunt doar două dintre formaţiunile cu şanse mici, dar cu speranţe mari la alegeri. Le fac concurenţă Forţa Pensionarilor, Partidul Pirat şi, pentru nostalgici, Partidul Comunist. În România sunt înregistrate nu mai puţin de 182 de partide, scrie Observator.

Cum îşi execută PSD propriile vedete. PSD i-a mazilit în ultimii doi ani pe membrii care puteau fi exemplu de eficienţă administrativă, competenţă sau care erau în topul notorietăţii în rândul politicienilor din partid. Primul semn dat de conducerea PSD în ceea ce priveşte eliminarea din partid a celor care puteau fi consideraţi drept aleşi de succes a fost excluderea din partid a lui Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud - Alba, în ianuarie 2017, scrie Adevărul.