Gabriela Firea a fost enervată de strigătele protestatarului rezist Ceaușescu, la ieșirea de la ședința PSD, spunând că are informații că acesta este plătit de o persoană care a candidat pe listele europarlamentare ale unui partid, potrivit Mediafax.

Gabriela FireaFoto: Facebook - Gabriela Firea

"Sunteți o persoană care vă faceți de râs și v-am dat și în judecată. Cine v-a plătit să veniți aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreți să vă spun. Dar ce credeți că ne e frică de un domn care vine și țipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în fața casei mele și i-am făcut și plângere. Și e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid", a declarat Gabriela Firea.

Firea a refuzat însă să precizeze despre cine ar fi vorba.

Cel care striga din fața sediului PSD este protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”.

Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari #Rezist, între care şi Marian Moroşanu, poreclit "Ceauşescu", s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare” şi pentru a-i aduce un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe.

Cu altă ocazie a montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului. Acesta a filmat toată acţiunea şi a postat video pe contul său de Facebook.