Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) lansează o campanie inedită, „Angajăm primar”, demers prin care formațiunea politică pune la dispoziția românilor dornici să candideze la primării, consilii locale sau județene atât platforma electorală, cât și expertiza și documentele necesare.

George Simion, A.U.R.Foto: Hotnews

„De câte ori nu v-ați întrebat cine este unul sau altul dintr-o lungă listă a unui partid politic, pe buletinul de vot? Sau cum a apărut o nominalizare pentru funcția de primar sau președinte de consiliu județean? Răspunsul îl intuim toți. Se plătesc locurile cu sume pornind de la zeci de mii de euro, se aleg fii, nepoți, amante, parteneri de afaceri. Alianța pentru Unirea Românilor pune capăt acestei proceduri netransparente și toxice: de la recrutarea candidaților și selectarea celor mai ambițioase și pragmatice proiecte pentru comunitatea din care aceștia vin, la prezentarea lor în spațiul public și la întocmirea dosarelor de candidat, pașii pentru a deveni primar sau consilier pentru România vor fi făcuți cunoscuți presei și opiniei publice”, a declarat George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor.

Programul candidaților va fi semnat direct cu fiecare alegător sub forma de contract, iar formațiunea politică va fi garantul respectării acestuia. Fiecare contract semnat și nerespectat atrage pierderea sprijinului politic, respectiv a funcției.