Bogdan Boza spune ca are deja sustinerea presedintilor a 11 organizatii judetene de tineret ale PD-L.

Boza nu vrea „inscaunari dinastice“ la sefia organizatiei de tineret a PD-L.

Tanarul „rebel” democrat-liberal Bogdan Boza risca excluderea din partid, dupa ce „Gandul” a facut publica decizia sa de a candida pentru postul de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, unde o are drept contracandidata pe Elena Basescu, fiica presedintelui tarii.

Afirmatia lui Boza ca intentioneaza sa stopeze „derapajul valoric al selectiei liderilor OT PD-L, implicit a viitorilor lideri PD-L, prin adoptarea unor inscaunari dinastice”, a starnit furia conducerii partidului. El a fost chemat, ieri, „la ordine” de Razvan Murgeanu, viceprimarul Capitalei si presedintele Organizatiei Sectorului 1 a PD-L (unde Boza este membru).

„A fost o discutie deschisa, dar, la un moment dat, mi-a transmis un mesaj din partea presedintelui Emil Boc: voi fi exclus din partid, daca mai atentez la imaginea acestuia. Dl. Murgeanu a ras apoi, spunand ca, de fapt, o asemenea masura n-ar face altceva decat sa-mi dea apa la moara”, ne-a declarat Boza.

„Il personifica pe Catavencu“

Murgeanu a confirmat discutia cu Boza, dar sustine ca amenintarea cu excluderea ii apartine: „I-am zis ca il personifica perfect pe Catavencu. Vrea sa parvina prin orice mijloace. O contracandideaza p’asta (pe Elena Basescu - n.r.) numai fiindca vrea notorietate."

Integral in Gandul