Fostul ministru al transporturilor, deputatul PSD Miron Mitrea, a fost pus din nou oficial sub invinuire in dosarul "Zambaccian", in care este cercetat si fostul premier Adrian Nastase.

El a dat o scurta declaratie procurorilor DNA care il acuza de luare de mita. Miron Mitrea, cercetat in legatura cu modul in care si-a finisat vila din cartierul bucurestean Baneasa, sustine insa ca este nevinovat.

"A mai inceput o data dosarul din 2006. Este vorba de dosarul in care eram invinuit, acesta s-a redeschis", a spus Mitrea la iesirea din sediul DNA. "Tot de povestea cu casa... constructia cu sediul... cu Sechelariu", a precizat deputatul PSD in legatura cu vizita sa la DNA. Miron Mitrea nu a dorit sa comenteze citatia sa la DNA. "Ce poti sa faci, te prezinti, te aperi.

Cata vreme procuratura vrea sa te vada, te duci", a mai subliniat deputatul. Imediat dupa iesirea lui Miron Mitrea de la DNA, un barbat care trecea prin zona s-a plans deputatului de o serie de probleme personale, astfel ca acesta l-a invitat la biroul sau de la parlament, in vederea unei discutii amanuntite. Urmarirea penala in dosarul "Zambaccian" a fost reluata de procurorii anti?coruptie dupa ce Curtea Constitutionala a statuat ca si fostii ministri pot fi cercetati numai cu avizul presedintiei.

Integral in Adevarul