„Mai baiatule, daca invatam cat ai invatat tu, conduceam tot globul, nu doar Sectorul 4”, i-a zis presedintele George Becali candidatului PNG la Primaria Sectorului 4, Gaf Deac Ionut Ion. „O luam pas cu pas, domnule presedinte, intai Sectorul 4, pe urma Romania si, de ce nu, vom conduce Europa”, i-a replicat candidatul.

Licentiat in Drept, Marketing si masterand in administratie publica, Gaf Deac Ionut Ion i-a cucerit de la bun inceput inima presedintelui PNG, Gigi Becali. De acolo si pana la a-i lansa cadidatura pentru Primaria Sectorului 4, in fata a 1.000 de sustinatori entuziasti, inghesuiti in sala Palatului Copiilor nu a mai fost decat un singur pas.

De altfel, Gigi Becali a mers pana la abjura in privinta competentelor protejtaului sau, un penegist mai de soi ca altii. „Sunteti obisnuit de 17 ani cu candidati care va spun vorbe goale. Eu va jur ca nu garantez pentru toti candidatii PNG. Dar pentru Gaf Deac bag mana in foc”. Discursul de prezentare al candidatului sustinut de Becali este scurt, pentru ca dupa fiecare fraza cei 1.000 de sustinatori entuziasti il intrerup cu aplauze furtunoase. Se dadusera 4.000 de telefoane pentru a-i strange pe toti, dupa cum povesteau organizatorii, asa ca trebuia sa se revanseze intr-un fel. Oricum, tonul aplauzelor era dat de oameni special plasati printre simpatizantii de rand.

Integral in Gandul