La lansarea candidatilor PSD pentru alegerile locale de aseara, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, si-a mustrat colegii de partid pentru ca au ales un slogan electoral incorect. El a explicat ca acesta nu are nicio legatura cu social- democratia si ca de fapt se potriveste in mai mare masura guvernarii de dreapta.

“Nu e corecta formula care va este prezentata, "Mai bine pentru mai multi". Ce inseamna? Guvernarea de dreapta din ultimii patru ani de zile a asigurat sa fie mai bine pentru circa 20% din cei favorizati. Si daca creste de la 10% la 20% asta nu inseamna mai multi. Pai asta vrem noi? Nu. Vrem sa fie mai bine pentru toti”, a aratat Iliescu in aplauzele furtunoase ale pesedistilor adunati la Romexpo.

Fostul presedinte a mai precizat ca si PSD, ca sI celelalte partide, are “uscaturile si falitii” sai carora “li se urca la cap cand ajung la putere”. La ceremonia de lansare a candidatilor a mai vorbit presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase. El a precizat ca sunt multi care s-au saturat de “aerul toxic al politicii de tip Basescu” si pot fi atrasi de partea PSD.

Integral in EvZ.