Călin Popescu-Tăriceanu şi ceilalţi lideri PNL primesc sfaturi politice nu doar de la israelienii Finkelstein şi Silberstein, ci şi de la politologul Dan Pavel. Liderii liberali au angajat firma condusă de Dan Pavel pentru servicii de consultanţă politică, iar, de curând, au fost discutate contracte pentru campaniile locale din Timiş şi Bacău, susţin surse din conducerea PNL. Cu toate că angajamentul este vechi de câteva luni, atât Dan Pavel, cât şi liderii liberali au menţinut o discreţie maximă.

Clienţii locali: Romeo Stavarache şi Viorel Coifan

Prima apariţie la un eveniment electoral al liberalilor a avut loc sâmbă tă, la lansarea candidaţilor pentru judeţul Timiş, unde PNL şi PNŢCD au format o alianţă. El se ocupă de candidatul comun al liberalilor şi ţărăniştilor pentru Consiliul Judeţean Timiş, Viorel Coifan, dar se poartă discuţii şi pentru coordonarea campaniei lui Gheorghe Ciuhandu pentru Primăria Timişoarei. Liderul liberal Cristian Buşoi a confirmat cooptarea lui Dan Pavel ca strateg electoral.

„Am avut o discuţie cu el în urmă cu o săptămână pentru a se ocupa de campania de la Timişoara. Deocamdată nu avem un contract, dar în câteva zile o să vă pot spune“, a declarat Buşoi. În afară de campaniile din Timiş, Dan Pavel mai oferă consultanţă şi candidatului PNL la Primăria Bacăului, actualul edil, Romeo Stavarache.

Evenimentul Zilei