Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, si-a lansat ieri programul electoral "Solutii, nu discutii", promitand curatenie de cinci stele si un referendum pe tema cainilor fara stapan.

Angajamentul electoral al candidatului PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, prezinta variantele de rezolvare a mai multor probleme ale Bucurestiului in privinta infrastructurii, transportului public si a disciplinei in constructii.

Blaga promite ca problema cainilor fara stapan din Capitala sa fie rezolvata in urma unui referendum pe care il va organiza daca va fi ales, rezultatele urmand sa fie prezentate parlamentarilor. Infrastructura, unda verde a semafoarelor pentru eliminarea ambuteiajelor, o suta de mii de parcari noi, transport public de calitate sunt solutiile lui Blaga pentru un trafic fluent.

El propune demararea sistemului electronic de control si de gestionare a traficului, prin sisteme de detectie care sa coordoneze, pana in 2012, cele 350 de intersectii ale Capitalei si construirea a 100.000 de noi locuri de parcare.

Romania Libera