Dupa ce l-au impins in cursa pentru Primaria Capitalei, liderii PSD l-au lasat singur pe Cristian Diaconescu. Afisele, fluturasii si pliantele candidatului pentru Bucuresti nu sunt inca tiparite, agenda cu evenimente electorale este goala, la fel si conturile si nu a fost comandat niciun sondaj care sa-i masoare sansele lui Diaconescu. Staful de campanie il ignora pe candidat.La fel si liderii PSD, preocupati mai mult de Sorin Oprescu.

Dupa micii impartiti de 1 Mai, PSD pare obosit de competitia electorala, iar haosul si delasarea care domnesc in structurile de campanie lasa impresia ca social-democratii au depus armele in batalia pentru Capitala.

Cristian Diaconescu si-a prezentat ieri programul si oferta electorala pentru Bucuresti. O oferta pe care a redactat-o impreuna cu cei trei consilieri ai sai si la care partidul nu a tinut sa-si aduca aportul. Prezentarea programului pentru Bucuresti nu a fost un spectacol de sunet si lumini. A fost o conferinta de presa la sediul pustiu al PSD. Alaturi de Diaconescu, la prezentarea ofertei, nu a fost niciunul dintre liderii PSD cu toate ca multi erau in Bucuresti. Ce urmeaza? Ieri-seara era programata o intalnire cu intelectualii din Grupul pentru Dialog Social (GDS), iar astazi cu membrii Asociatiei Nevazatorilor. Ambele actiuni au fost organizate la invitatia celor doua asociatii.

Integral in EvZ.