Potrivit unei decizii a Ministerului Apararii, vicepresedintele PNL are dreptul la birou, sufragerie si dormitor.

Teodor Melescanu, ministrul apararii, va avea la dispozitie, pentru a-si desfasura activitatea, un birou de 75 de metri patrati, o sufragerie de 20 de metri patrati, un dormitor tot de 20 de metri patrati si o baie de 10-12 metri patrati. Aceasta decizie strategica a fost luata printr-un ordin semnat de secretarul de stat in MAp Corneliu Dobritoiu, ordin care a fost publicat ieri in Monitorul Oficial.

Prin acelasi document sunt stabilite obiectele de inventar care urmeaza sa doteze cabinetul ministrului, printre care un termometru, un ceas, o canapea si fotolii tapisate cu piele. In dormitor, denumit protocolar „camera de odihna“, se va afla un pat de o persoana sau o canapea extensibila.

In ordin se face precizarea ca fiecare covor trebuie sa acopere circa 70% din suprafata parchetului. In schimb, mocheta va acoperi in totalitate suprafata neparchetata. Daca, potrivit ordinului MAp, ministrul are dreptul la peste 125 de metri patrati pentru a-si desfasura activitatea, arhitectii, economistii si tehnicienii din unitatile acestui minister vor putea ocupa 4-6 mp/persoana.

Integral in Evenimentul Zilei