Madalin Voicu spune ca Mircea Geoana “este o leguma” si “isi imagineaza ca este o personalitate”. Miron Mitrea il lauda pe Voicu, pentru ca “este un om de valoare”.

Odata cu apropierea zilei alegerilor se incing si spiritele in PSD, unde apropiati ai taberei Iliescu-Nastase amintesc tot mai des de defectele presedintelui Mircea Geoana. Dupa ce zilele trecute purtatorul de cuvant al staffului de campanie al PSD, deputatul Madalin Voicu, declarase ca Mircea Geoana s-a angajat in fata partidului sa-si dea demisia in cazul in care social democratii nu castiga alegerile locale, joi seara, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, a reluat atacurile la adresa sefului sau, despre care a spus ca este “o leguma”.

Madalin Voicu spune ca Mircea Geoana bate apa in piua, este impins de partid de la spate si ca PSD nu are nevoie de “legume”, ci de “stejari”.

"Exista la un moment dat o limita la batut apa in piua. Domnul Geoana va trebui sa deconteze la un moment dat. Este nevoie de persoane care sa vina sa spuna cum trebuie condus acest partid. Deocamdata, domnul Geoana este impins de partid. Nu dumnealui trage partidul. Nu pot sa accept sa fiu tot timpul compromis de persoane care isi imagineaza ca sunt personalitati", a spus purtatorul de cuvant al campaniei PSD.

Integral (cu video) in Cotidianul