Glumite cu pestisorul de aur, amintiri de pe bancile facultatii si relatia cu fetele sunt teme dezbatute in cadrul intalnirii cu studentii a liderului PSD Mircea Geoana (foto), ce ar urma sa candideze tot la Dolj.

Unul dintre tinerii prezenti la scoala de vara a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania a intervenit, spre hazul asistentei: "Mircea Geoana a prins un pestisor de aur care i-a promis ca, daca ii da drumul in apa, ii va indeplini trei dorinte. Iar Geoana s-a conformat, cerintele lui fiind: sa castige peste 50% la alegerile parlamentare, pentru a face singur Guvernul, sa-i trimita in afara vietii politice pe Traian Basescu si pe Emil Boc si sa-l puna pe Marian Vanghelie ministru al educatiei".

Diplomat, Geoana a replicat: "Omul potrivit la locul potrivit, dragul meu prieten. Emil Boc si Traian Basescu pe tusa, Marian Vanghelie – un foarte bun primar la sectorul 5, iar ministrul educatiei inca ma gandesc cine va fi. Iar despre Marian Vanghelie, nu-l subestimati, cine stie unde-l vedeti maine, poimaine".

Integral in Romania libera.