In urma cu cateva luni infiera PSD pentru pomenile electorale. Acum, ea le imparte sarmale pensionarilor din Drumul Taberei. Este Elena Udrea si candideaza din partea PD-L pentru Parlament.

Locuitorii sectorului 6 au putut manca vineri 6.000 de sarmale primite chiar din mana secretarului executiv al PD-L, Elena Udrea. Actiunea a fost organizata in parcul Moghioros, situat chiar in colegiul in care fostul consilier de la Cotroceni va candida pentru un fotoliu de deputat. Intrebata cum explica faptul ca, in urma cu cateva luni, infiera astfel de actiuni ale politicienilor, iar acum a ajuns sa recurga la ele, Elena Udrea ne-a raspuns: “Nu a fost actiunea mea, a fost actiunea organizatiei de sector si a avut drept scop sarbatorirea zilei Sfintei Marii. Nu incercati sa speculati aceasta actiune, mai ales ca eu am participat foarte des la astfel de actiuni caritabile pentru ca imi face placere sa ajut. Nu este vorba despre campanie electorala pentru ca aceasta nu a inceput inca”.

In luna aprilie, chiar inaintea sarbatorilor de Pasti, Elena Udrea critica pe blogul personal niste actiuni asemanatoare ale PSD si PNG. “Sub pretextul apropierii sarbatorilor pascale, PSD si PNG, Vanghelie si Becali, au inceput sa cumpere electoratul. Legea nu prevede sanctiuni, iar oamenii sunt suficient de saraci cat sa accepte aceste daruri fara sa se gandeasca la principiu”, spunea Udrea, incheindu-si postarea de pe blog cu un indemn: “Ar trebui condamnati, blamati cei care profita de neputinta oamenilor cumparandu-i pe nimic, pentru ca apoi, patru ani, sa ii fure ca sa aiba cu ce ii pacali din nou la urmatoarele alegeri”.

Cotidianul