Marian Milut (PNTCD) il acuza pe Tariceanu de lipsa de autoritate in PNL si il ameninta ca taranistii vor participa la alegerile din noiembrie pe liste proprii.

Marian Milut, unul dintre presedintii taranistilor, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca PNTCD va participa pe liste proprii in cazul in care Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, nu va semna pana vineri protocolul de participare impreuna la alegeri pe listele PNL. Milut i-a cerut premierului Tariceanu ,,sa isi asume pozitia de lider al partidului’’ , altfel PNTCD isi va reconsidera pozitia si va stabili o noua strategie de atac. Referindu-se la ezitarea PNL de a semna protocolul, Milut a spus ca amanarea ar fi cauzata de «frustratii politici care au dezbinat partidul» si, in special, de Radu Sarbu.

Increzator in sansele taranistilor de a intra in Parlament, Milut a mai adaugat ca PNTCD se bucura de sprijinul popularilor europeni si ca, in urma unor consultari cu reprezentantii popularilor, vor fi stabilite posibile aliante cu formatiunile afiliate PPE, inclusiv cu PD-L.

Cotidianul