Inainte de lansarea de sambata a “doritorilor de loc in Parlament” din partea PSD sau PC, Mircea Geoana a oferit, vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, lista celor ce nu vor prinde un scaun de senator sau deputat.

Dupa ce a dat asigurari ca toate candidaturile sunt finalizate si aprobate si ca toti doritorii de un loc in Parlament vor fi lansati sambata, dupa congresul extraordinar, liderul PSD, Mircea Geoana a spus, vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca au existat cativa candidati social-democrati care s-au retras din cursa, enumerandu-i in acest sens pe senatorul Ion Moraru, Dinu Marin, decan la ASE, si Ana Birchall, sefa departamentului de educatie. Cat priveste motivele pentru care Ana Birchall s-a retras Geoana a refuzat sa comenteze. "Sunt motivele pe care dansa le poate explica", a spus el, citat de NewsIn.

Aceasta a fost recent implicata intr-un scandal mediatic.

"Nu avem organizatii care nu au acceptat (candidati ai PC, n.r.), au fost observatii la persoane, acolo unde au existat de-a lungul timpului animozitati sau rivalitati este greu sa ceri cuiva care s-a certat uneori la cutite ani de zile sa fie acceptat de organizatie", a mai declarat presedintele social-democrat.

Integral in Cotidianul