Zeus il arunca pe generalul Talpes impotriva lui Felix. Mutare spectaculoasa a partidului prezidential: Ioan Talpes va candida, din partea PD-L, impotriva unuia dintre cei mai duri adversari ai lui Traian Basescu, liderul PC Dan Voiculescu. La trei ani de cand s-a pus la dispozitia comandantului Basescu, cu memorabila propozitie „Sunt la dispozitia dumneavoastra!“, Talpes va candida pentru un post de senator PD-L la colegiul 8 - sector 4. Primarul Popescu Piedone ne-a confirmat ca in colegiul 8 va candida seful sau Dan Voiculescu, scrie Gandul.

Razboi la varful PSD pentru sefia Senatului. Mircea Geoana si Ion Iliescu isi disputa a doua functie in stat, care va fi eliberata astazi, dupa ce Nicolae Vacaroiu isi va da demisia de la sefia Senatului. Presedintele PSD il vrea neaparat in functie pe Ilie Sarbu, in vreme ce presedintele de onoare al partidului se zbate sa-i puna acestuia piedica, incurajand candidaturile lui Serban Nicolae si Doru Ioan Taracila, scrie Cotidianul.

Oana Zavoranu, candidat PRM de Timis. Oana Zavoranu a acceptat ieri propunerea de a candida pentru un post de deputat PRM de Timis. Oferta i-a fost facuta chiar de senatorul PRM de Timis, Ionut Nasleu, marti dupa-amiaza. Ea a adaugat ca isi bazeaza candidatura si pe succesul inregistrat in Timis acum cativa ani cu caravana „Numai iubirea“ si considera ca are mari sanse sa fie votata, scrie EvZ.

PRM, infrant de Curtea de Apel. Partidul Romania Mare nu a probat ca Hotararea de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale ar produce "consecinte grave sau imposibil de inlaturat", se arata in motivarea Curtii de Apel Bucuresti la decizia de respingere a cererii formatiunii politice de suspendare a hotararii. PRM a contestat, in septembrie, in contencios administrativ, HG privind delimitarea colegiilor uninominale in vederea alegerilor parlamentare de la sfarsitul lunii noiembrie, scrie Romania libera.