Din cauza oboselii si-a ucis pacientul. Conform The Telegraph, un doctor din Marea Britanie si-a ucis unul din pacienti dandu-i de 10 ori doza normala de calmante. Pacientul, in varsta de 70 de ani, se afla in spital fiindca avea pietre la rinichi, iar din cauza durerii insuportabile medicul Daniel Ubani i-a administrat calmante. Din pacate, cantitatea de calmante a fost de 10 ori mai puternica decat doza normala care se administreaza pacientilor, noteaza Gardianul.

Beat crita, a facut circ pe aeroport. Un barbat in stare avansata de ebrietate a facut, luni, un scandal monstru pe Aeroportul International din Timisoara. Pentru ca era foarte agitat si violent, angajatii aeroportului au refuzat sa-l lase sa se imbarce in zborul de Londra, fapt ce a starnit furia barbatului. Acesta a inceput sa injure si sa-i loveasca pe angajatii unei firme de paza, scrie Libertatea.

Telefonul care te directioneaza catre cea mai apropiata toaleta. Cu siguranta v-ati aflat in situatia in care sa aveti nevoie sa mergeti la toaleta si sa nu gasiti una, sau sa nu stiti ca exista vreuna prin preajma dumneavoastra. Pentru a scapa de aceste situatii neplacute, o companie japoneza, numita Access Co, a creat un program pentru telefoanele mobile care sa te directioneze catre cea mai apropiata toaleta publica din preajma ta. Cu programul Check A Toilet poti sta linistit indiferent ca te afli in statia de metrou, in parc sau pe o strada pe care nu o cunosti, informeaza Gardianul.

Fastfood-ul mai sanatos decat mancarea pentru bebelusi. Cheeseburgerii si biscuitii cu ciocolata sunt mai sanatosi si mai lipsiti de grasimi decat unele mancaruri pentru bebelusi, anunta oamenii de stiinta. Un nou studiu numit “Junk Food pentru bebelusi” sugereaza ca problema obezitatii si alimentatiei defectuoase la copii incepe din frageda pruncie, scrie Libertatea.

Sexul pe timp de criza: jucarii erotice facute acasa. In vremuri de criza, sexul ramane cea mai ieftina distractie. Si cum banii trebuie dramuiti cu grija, jucariile erotice, sarea si piperul intr-o relatie, pot fi inlocuite cu variante mai economice si mai la indemana. In plus, este evitat riscul ca respectivele obiecte sa fie gasite de copii, iar cumparatorii nu vor mai fi nevoiti sa se prezinte jenati in fata vanzatorului de la sex-shop, informeaza Click.

Porcul pitic, prieten la catarama cu iepurele urias. William, un porcusor pitic, si-a gasit un amic pe masura lui: iepurele urias Charles. Cei doi locuiesc la ferma Pennywell din Devon si stau mereu impreuna. Mai ales William ii e devotat rau de tot iepurasului. Cand sunt lasati sa se plimbe in voie, porcusorul il urmeaza peste tot pe Charles, scrie Libertatea.

16 finalisti se «bat» pentru cea mai buna slujba din lume. Au fost selectati dintre 34.000 de persoane din 200 de tari. Fericitul castigator va trebui sa aiba grija de o insula exotica. Castigatorul celei mai bune slujbe din lume va fi anuntat miercuri. Norocosul va fi platit cu un salariu de 100.000 de dolari pentru a se bucura de frumusetile insulei exotice Hamilton din Australia timp de sase luni. Cei 16 finalisti care se ”bat” pentru ”slujba de vis”, selectati dintre cei 34.000 de solicitanti din 200 de tari, au sosit deja duminica in Insula Hamilton. Ei vor fi intervievati de catre autoritatile din domeniul turismului din statul australian Queensland, care au initiat concursul. Printre finalisti se numara persoane din SUA, Marea Britanie, Noua Zeelanda si un singur candidat din Australia, scrie Click.