Udrea: "De Paste si de Craciun facem schimb. Cezar Preda imi aduce covrigii de Buzau si carnatii de Plescoi, iar eu ii dau cozonaci de Bucuresti". Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a spus vineri ca "odata si odata" va trebui sa ajunga la Plescoi, pentru a vedea ce face cu "mitul" conform caruia s-ar fi nascut acolo, si nu in municipiul Buzau. Ministrul Elena Udrea a spus ca stie doar gustul carnatilor de Plescoi, care pe vremea cand ea se afla la Buzau se gaseau foarte greu. "Carnatii de Plescoi sunt deja un brand. Poate odata si odata o sa ajung si la Plescoi sa vedem ce facem cu mitul acesta (n.r. - ca s-ar fi nascut la Plescoi). Cert este ca sunt carnati foarte buni. Cand eram eu la Buzau nu erau asa cunoscuti si nu se gaseau. Acum sunt mai usor de gasit", a declarat Udrea la Buzau, potrivit Gandul.

Cine vine in locul lui Gutau. Electoratul din Ramnicu-Valcea isi va alege maine primarul, principalii candidati fiind din partea PNL, PSD si PDL. Locul a ramas vacant dupa condamnarea lui Mircia Gutau. Locuitorii din Ramicu-Valcea sunt asteptati maine la urne pentru a-si alege primarul. Functia de edil-sef a ramas vacanta dupa ce fostul primar, Mircia Gutau, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru complicitate la luare de mita, scrie EvZ.

Marko Bela spune ca nu poate accepta un prag electoral de zece la suta: "Basescu e in dezacord total cu noi". Vicepremierul Marko Bela, liderul UDMR, afirma ca nu poate accepta un prag electoral de zece la suta, cum ar vrea presedintele Traian Basescu, adaugand ca astfel s-ar pierde foarte multe voturi si ca un partid cu un milion de voturi ar rata accesul in Parlament. Marko Bela a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la UDMR Arad, ca seful statului este "in dezacord total" cu Uniunea privind posibilitatea impunerii unui prag electoral de zece la suta, scrie Gandul.

In "Cea mai fericita zi a lui Nastase&Co.", Mircea Marian afirma ca "Averile matusilor Tamara devin secret de stat. „Dracu’ a luat ANI!” M-am uitat, joi seara, spre cladirea Palatului Parlamentului intrebandu-ma: oare nu dau drumul la artificii? Nu se aude cum sar dopurile sticlelor de sampanie Dom Perignon? N-au golit inca stocurile de caviar ale buticurilor de lux? Pentru ca nimic nu putea bucura mai mult intreaga clasa politica din Romania, si subliniez „intreaga clasa politica”, decat desfiintarea Agentiei Nationale de Integritate si secretizarea declaratiilor de avere ale demnitarilor". Integral in EvZ.