Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat la emisiunea "Vorbe grele" de pe Antena 3 ca singura solutie viabila in fata crizei este consultarea elitelor, indiferent de ne/implicarea politica, si "nu scaderea pensiilor si salariilor cu 25%" poate fi o solutie. "Noi suntem o societate bolsevizata cu oameni care trag de dimineata si pana seara in toti cei care nu sunt cu Basescu", declara Antonescu.

Crin AntonescuFoto: AGERPRES

Seful liberal a declarat ca este persecutat de presa care lucreaza doar dupa clisee si ca mai toata presa, cu exceptia Antenelor, face parte din "aparatul de propaganda al puterii". Antonescu a trasat principalele directii pe care oamenii trebuie sa le inteleaga atunci cand vor vota, asta "daca sunt de buna credinta":

1. Solutiile complete le ai cand guvernezi, iar cele ale Opozitiei, ale USL nu pot fi decat anumite programe.

2. Guvernarea unei tari nu este un concurs de solutii de natura administrativa ci este vorba despre o anumita calitate a puterii si de exercitare a puterii.

"Noi venim cu alti oameni noi si capabili. Noi nu i-am mintit pe romani. Nici eu si nici Ponta nu am furat si nu suntem hoti asa cum sunt actualii guvernanti. cand eu vorbeam despre criza, presedintele Basescu, acompaniat de Florin Salam, vorbea de "trai neneaca", decla copresedintele USL care spune ca e nevoie sa ajunga cat mai rapid la guvernare fiindca "dupa inca un an vom repara si mai greu lucrurile".