USL promoveaza turismul fara frunza. Propunerea opozitiei: un litoral cu distractie maxima, reguli putine, nonconformism. Romania ar trebui sa se axeze pe "un turism de distractie, de cluburi, fara restrictii la fumat sau la zgomot". Aceasta ar fi viziunea USL cu privire la turism sintetizata de primarul Mazare. Opozitia a prezentat ieri la Mamaia programul propriu privind dezvoltarea turismului. Una dintre propuneri se refera la sprijinirea hotelurilor sa-si construiasca piscine. Programul s-ar numi "Prima piscina" si conform acestuia statul ar urma sa acorde sprijin financiar pentru hotelierii interesati sa amenajeze bazine de relaxare acvatica. O alta promisiune a USL este construirea de bariere anti-alge, se arata in documentul citat, scrie EVZ.

Politic ShowFoto: Colaj foto

Radu Mazare, inconjurat de noua fotomodele: "Asa vreau ca litoralul sa intampine turistii". Primarul Constantei, Radu Mazare, le-a aratat, vineri seara, jurnalistilor, care este conceptia lui despre promovarea turismului la Marea Neagra, inconjurat de noua fotomodele care purtau placute cu numele diferitor tari. Dupa ce la lansarea oficiala a viziunii USL pe Turism, de dimineata, Mazare nu a putut urca pe scena alaturi de tinerele fotomodele care ar fi trebuit sa demonstreze cum intampina litoralul turisti din diferite zone ale lumii, primarul de Constanta si-a luat revansa spre seara. Dupa terminarea Consiliul National Executiv al PNL, Radu Mazare a venit in fata jurnalistilor care urmarisera sedinta liberalilor insotit de cele noua fotomodele imbracate cu fuste scurte, relateaza Gandul.

Bodu, eurodeputatul care a vrut sa faca tigani din rromi. Dupa doua initiative parlamentare nereusite, europarlamentarul PDL a devenit raportor pe un domeniu important, fapt care l-ar putea propulsa in cariera politica la Bruxelles. Are 41 de ani, o varsta de "junior mare" in lumea politicii, dar parca il stim de cand lumea. A fost avocat specializat in drept comercial, conferentiar la Institutul Bancar Roman, director juridic intr-o banca comerciala, presedinte al ANAF, parlamentar si, in cele din urma, europarlamentar. Constantean, taios la vorba, declarat de dreapta, ironic si chiar autoironic - blogul sau se numeste "Nu conteaza cat de lung ai parul". Sebastian Bodu (PDL, grupul PPE) se afla acum in fata unui moment care il poate propulsa in zonele cu aer rarefiat ale politicii, macar la nivelul Parlamentului European. A fost numit raportor principal al Comisiei pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European, pe raportul privind guvernanta corporativa. Integral in Adevarul.

Udrea afirma ca un batran i-a cerut, la Petrosani, printr-un biletel, refacerea unor drumuri. Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, relateaza, pe blog, ca a primit de la un batran, joi, la Petrosani, un biletel prin care i se cerea refacerea drumului catre statiunea Baile Herculane, a celui dintre Petrosani si Voineasa, precum si continuarea investitiilor in zona, potrivit Mediafax. Udrea mentioneaza ca a semnat, joi, la Petrosani, doua contracte pe fonduri europene - unul de modernizare si dotare a ambulatoriului din oras, celalalt cu primarul de la Uricani, de dotare a cabinetolor medicale care deservesc unitatea medicala din Lupeni, valoarea totala fiind 5,5 milioane de euro, scrie Romania Libera.

Ponta: Udrea e un Basescu cu fusta, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fusta. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Mamaia, la Scoala de vara a femeilor social-democrate, ca femeile din politica nu trebuie criticate "pe criteriul ca sunt doamne", sustinand ca "doamna Udrea este un Basescu cu fusta, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fusta". Victor Ponta a afirmat ca "marea strategie" a lui Traian Basescu este de a spune ca toti oamenii politici sunt la fel, iar reprezentantii PSD trebuie "sa se bata cu aceasta minciuna", informeaza Gandul.

Victor Ponta ii arata "cartonasul galben" Oanei Mizil, sefa PSD Calarasi. Liderul PSD Victor Ponta a criticat-o public pe sefa organizatiei PSD Calarasi, deputata Oana Mizil, careia i-a reprosat ca vorbeste "foarte mult cu presa" si foarte putin cu partidul. Reactia lui Ponta are semnificatia unui ultim avertisment adresat Oanei Mizil, dupa ce aceasta a avut o serie de iesiri publice care l-au iritat pe liderul social-democrat. Surse din PSD sustin ca Oana Mizil a cazut in dizgratia lui Ponta dar si a secretarului general al social-democratilor, Liviu Dragnea (care a sustinut-o cu tarie la alegerile pentru sefia filialei), cand si-a aratat fatis sprijinul pentru Marian Vanghelie, care tocmai fusese debarcat de la conducerea PSD Bucuresti. Oana Mizil declara la acel moment ca va adresa liderilor PSD o scrisoarea in care va cere reluarea votului prin care a fost consfintita inlocuirea lui Vanghelie, anunta Adevarul.