REPORTAJ VIDEO Cum se masoara radiatiile unui telefon mobil intr-un laborator din Romania​

48 de ore pe HotnewsFoto: Colaj foto

Telefonul mobil receptioneaza si emite unde radio, iar pentru siguranta oamenilor in certificatul de conformitate al oricarui telefon cumparat producatorul asigura ca nivelul de expunere la undele radio este sub limitele recomandate international. Este vorba de indicele SAR (rata specifica de absorbtie a radiatiilor electromagnetice), iar limita acestui indicator in UE este de 2 Wati/kilogram raportat la 10 grame de tesut uman.

Atentia si interesul angajatilor bancari. Ce arata testarile interne?

Una dintre bancile de top a efectuat o analiza a performantelor personalului dupa mai multe criterii. Mai intai pe grupe de varsta, apoi regiuni geografice si nu in ultimul rand pe trepte profesionale. “Prioritatea prioritatilor” - a rezultat in urma cercetarii efectuate- o reprezinta atentia, urmata de rabdare si de interesul manifestat de angajatii bancii in cauza. La polul opus, cele mai putin ingrijoratoare aspecte sunt cele legate de buna dispozitie si de transparenta informatiilor.

HARTA BAC 2011 Sesiunea a II-a Rata de promovabilitate la Bacalaureat defalcata pe judete

Procentul de promovabilitate la sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului 2011, la nivel national, este de 16,06% din numarul elevilor inscrisi la examen, inainte de solutionarea contestatiilor, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul Ministerului Educatiei. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratele Scolare Judetene duminica seara, in Constanta promovabilitatea a fost de 11%, iar in Mehedinti - 52,97%.

PDL a dat startul campaniei electorale cu atacuri la adresa USL. Vezi ce invataturi au primit tinerii pedelisti de la liderii partidului

La scoala de vara a tinerilor democrat liberali desfasurata la Eforie Nord, conducerea PDL a decretat mobilizarea generala pentru campania electorala si a lansat atacuri dure la adresa USL. Lideri ca Emil Boc, Elena Udrea, Ioan Oltean si Roberta Anastase le-au vorbit tinerilor despre strategia care trebuie sa o aplice pentru atragerea electoratului. Conducerea partidului a transmis juniorilor mesajul categoric ca PDL va castiga alegerile din 2012 iar "liderii USL doar viseaza frumos".

Rezultate BAC 2011 Sesiunea a II-a Au fost afisate online rezultatele la Bacalaureat din intreaga tara

Listele complete cu notele de la Bacalaureat 2011, sesiunea august-septembrie, din intreaga tara au fost publicate online de Ministerul Educatiei. Promovabilitatea este 16, 06%, raportat la numarul de inscrisi, ceea ce inseamna ca 17.778 de absolventi de liceu au luat note de trecere la BAC 2011 sesiunea a II-a, au declarat pentru HotNews.ro surse din cadrul Ministerului Educatiei.

The New York Times: "Ce cadou ii faci unui vames bulgar sau roman de ziua lui? Il lasi singur pe tura"

Cotidianul american The New York Times descrie situatia de la granitele Romaniei si Bulgariei in contextul dorintei celor doua tari de a intra in spatiul Schengen. "Noul Conservatorism in Europa pune bete in rotile a doua dintre natiunile sale" este titlul articolului in care se precizeaza ca, in urma cu cativa ani, admiterea Romaniei si Bulgariei in Schengen ar fi fost doar un gest de rutina. Dar astazi, lucrurile s-au schimbat.

VIDEO Traian Basescu: PDL genereaza tergiversari paguboase pentru Romania/ Nu pacaliti pe nimeni daca va revopsiti, trebuie sa schimbati abordarea. Inchide odata subiectul Rompetrol si datoriile pe care le are

Presedintele Traian Basescu si-a varsat oful in fata tinerilor democrat liberali si si-a exprimat nemultumirile duminica, vis-a-vis de conducerea PDL. La scoala de vara a PDL, Presedintele a declarat ca s-a saturat de tergiversarile Guvernului Boc si de lipsa de curaj a membriilor de cabinet de a lua decizii. Seful statului le-a atras atentia tinerilor democrat liberali ca nu-i pacalesc pe romani prin revopsire si rebranduirea siglei de partid iar pentru a castiga alegerile trebuie sa spuna ce masuri trebuie luate in continuare