Ce am invatat din injuraturile lui Mircea Badea si Radu Moraru

48 de ore pe HotnewsFoto: Colaj foto

De peste 44.000 de ori au fost citite pe HotNews.ro doua articole despre injuraturile dintre Mircea Badea si Radu Moraru. Recorduri ale zilei. Badea l-a acuzat pe Moraru de „pupinbasism”, Moraru l-a acuzat pe Badea ca e platit de un „Turnator”. Nu este limpede daca cei doi isi reproseaza unul altuia lipsa de obiectivitate sau mai degraba faptul ca joaca pentru tabara adversa. Inclin catre ultima varianta deoarece atat Radu Moraru, cat si Mircea Badea, nu au pozat niciodata in jurnalisti impartiali.

PSD, PNL dar si UDMR si minoritatile au chiulit de la dezbaterile pe Constitutie. Daniel Buda: Daca saptamana viitoare Opozitia nu se prezinta la sedinta, mut dezbaterile la Comisia Juridica. Victor Ponta: Vom participa la modificarea Constitutiei in viitorul Parlament

Parlamentarii PSD si PNL au boicotat miercuri sedinta comisiei care se ocupa de revizuirea Constitutiei iar dezbaterile au fost suspendate din lipsa de cvorum. Presedintele comisiei, Daniel Buda a declarat ca in cazul in care deputatii si senatorii Opozitiei, membrii ai comisiei, vor lipsi si saptamana viitoare, dezbaterile si votul pe proiect vor continua in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Buda a precizat ca la Comisia Juridica va finaliza proiectul Constititiei in maxim doua luni de zile.

"Stii cum e sa fii fericit cand gasesti un mort?"

Un fost tortionar pus la cravata si un schelet: acestea sunt personajele principale ale unei istorii tulburatoare. In ultima luna, media romaneasca a fost inundata de povesti care umanizau cuplul Ceausescu, dar Hotnews si Deutsche Welle Romania cred ca se vorbeste inca prea putin despre crimele regimului comunist. Un fost tortionar si un schelet: cine credeti ca este invingatorul?

AUDIO/VIDEO Ministerul Sanatatii a prezentat raportul decesului lui Chauncey Hardy: Amenzi de 35.000 lei pentru Spitalul Giurgiu, de 15.000 lei pentru serviciul ambulanta si de cate 3.000 lei pentru medicii de urgenta

Ministerul Sanatatii a prezentat miercuri, 12 octombrie, raportul decesului lui Chauncey Hardy, sportivul american ucis duminica la Giurgiu. In urma analizarii datelor si documentelor transmise de Directia de Sanatate Publica Giurgiu, Ministerul a decis sa recomande amenzi contraventionale in cuantum de 3.000 lei pentru cei doi medici de garda, 1.500 lei pentru medicul de pe ambulanta chemata pentru transfer, 35.000 lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu si 15.000 pentru Serviciul de Ambulanta Judetean.

VIDEO Moartea lui Ion Diaconescu si disparitia unui partid care a pornit reformele esentiale in Romania. PNTCD, aflat la 1%, este divizat astazi in trei

NTCD, partid al carui presedinte de onoare Ion Diaconescu a murit marti seara, a ramas doar o palida umbra a formatiunii care intre anii 1996 si 2000 conducea guvernarea ce a realizat reforme semnificative, menite sa reorganizeze economia tarii, in care sectorul de stat era inca predominant. Tot atunci, partidul aflat la putere deschidea calea integrarii tarii noastre in NATO si UE.

Proiect de lege initiat de Cezar Preda (PDL): Ofiteri anume desemnati ai Serviciului Roman de Informatii pot fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciale UPDATE - SRI: Cercetarea penala speciala se refera strict la militarii activi si nu sfera comuna a infractionalitatii

Un proiect de lege initiat de deputatul PDL, Cezar Preda, presedintele comisiei pentru controlul SRI, propune ca ofiteri anume desemnati de Serviciul Roman de Informatii sa poata fi numiti in calitate de "organe de cercetare penala speciala". "Organele de cercetare penala speciale ale Serviciului Roman de Informatii isi desfasoara activitatea sub conducerea si supravegherea procurorului", se arata in proiectul deputatului PDL, care modifica acte normative in domeniul securitatii nationale.

VIDEO Mike Lazaridis, fondatorul RIM isi cere scuze public pentru problemele BlackBerry: Serviciile au revenit la normal in Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa

Mike Lazaridis, fondatorul Research in Motion (RIM) si-a cerut joi scuze public pentru problemele intampinate de utilizatorii serviciilor BlackBerry in aceasta saptamana. "De cand am lansat RIM in 1999, a fost obiectivul meu sa oferim comunicatii fiabile si in timp real in intreaga lume. Nu am reusit asta in aceasta saptamana. Imi cer scuze, am dezamagit pe multi dintre voi", spune acesta intr-un mesaj video pe pagina RIM. Acesta a mai anuntat ca serviciile au revenit la normal in Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa si a tinut sa asigure ca se lucreaza intens pentru rezolvarea completa a problemelor BlackBerry in toate tarile.

De ce purta Steve Jobs celebrele bluze negre

Steve Jobs s-a inspirat de la uniformele muncitorilor Sony din anii 80' si de atunci poarta celebrele bluze negre realizate in Japonia, spune biograful Walter Isaacson care va publica spre finalul acestei luni o carte detaliata despre viata fondatorului Apple. Steve Jobs a murit pe 5 octombrie dupa o lupta grea cu cancerul pancreatic.