Romania TV, postul de televiziune controlat de deputatul PSD Sebastian Ghita, a prezentat joi seara cateva fotografii in care apar separat Crin Antonescu, Cozmin Gusa si omul de afaceri Ioan Nicolae, afirmand, pe site, ca seful liberalilor a fost surprins "intalnindu-se cu doua personaje controversate, aflate in atentia organelor de urmarire penala".

Crin Antonescu, acuzat de Romania TV ca s-a intalnit cu Ioan NiculaeFoto: Romania TV

"Potrivit Romania TV, al doilea om in stat s-a intalnit cu cel mai bogat roman, Ioan Niculae, si cu Cozmin Gusa. (...) Gusa este urmarit penal in Dosarul Realitatea Media, in acelasi dosar miliardarul Ioan Niculae fiind audiat miercuri la DNA, in calitate de martor, dupa ce s-ar fi aratat interesat sa cumpere trustul de presa", scrie pe site-ul televiziunii de stiri.

Crin Antonescu, invitat in studioul Realitatea TV, a negat informatia si a denuntat "o facatura", vorbind despre "falsificarea faptelor" intr-un mod vadit.

"E o facatura, nu m-am intalnit cu Ioan Niculae. Am avut o intalnire intr-un loc public", a spus Crin Antonescu, care a precizat ca s-a intalnit cu Rares Bogdan, moderatorul Realitatea TV, pentru a discuta temele emisiunii de joi seara.

"Nu am avut nicio intalnire cu acest om, nu l-am intalnit niciodata pe Ioan Niculae", a subliniat presedintele PNL, in timp ce pe burtiera Realitatea TV titra: "Inceaca Ghita sa-l santajeze pe Crin?".

"Nu se poate ca aceasta mizerie sa continue sa inunde presa romaneasca", a comentat liderul PNL, afirmand ca este vorba de "o institutie zisa de presa specializata in astfel de lucruri".