Fostul ministru al Muncii Mariana Campeanu si-a angajat soferul pe post de consilier la cabinetul propriu. Campeanu insa a mers si mai departe de-atat: soferul a primit si un post de consilier debutant si intr-o institutie care gestioneaza fondurile POS-DRU. In plus, cu doar cateva zile inainte de concursul pentru aranjarea caruia sefa de cabinet a Marianei Campeanu, Iuliana Corut, a fost luata din birou de DNA, fiind, in prezent, condamnata la trei ani de inchisoare, fostul ministru semna decizia prin care cumnatul Iulianei Corut devenea seful Directiei Economice si de Investitii din minister, adica seful banilor de la Ministerul Muncii, scrie Centrul de Investigatii Media.

Mariana Campeanu nu l-a uitat nici pe cel despre care presa spunea ca a ajutat-o sa ajunga parlamentar, tehnicianul silvic Sorin Stefoni, fost primar al comunei hunedorene Densus, pe care, dupa ce l-a numit secretar de stat, l-a cadorisit cu un Audi luat prin comodat de la Registrul Auto Roman, institutie unde fiul ei, cercetat intr-un dosar cu un prejudiciu de un milion de euro, este director tehnic. Odata ajunsa la minister, masina folosita de Stefoni a fost reparata si ingrijita pe banii institutiei conduse de Campeanu, care a bagat in ea aproape trei mii de euro. Masina a fost returnata RAR cu doar o luna inainte de plecarea cuplului Campeanu-Stefoni de la Ministerul Muncii.

Mariana Campeanu a disparut din viata publica acum mai bine de o luna, dupa aparitia informatiilor potrivit carora si-a pensionat sotul, acordandu-i totodata, in mod discutabil, cel mai inalt grad de invaliditate, aminteste Centrul de Investigatii Media, care prezinta miercuri noi actiuni ilegale sau inoportune ale Marianei Campeanu in timpul mandatului ei la conducerea Ministerului Muncii.

Citeste restul anchetei pe Centrul de Investigatii Media.