Deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat intr-un accident de circulatie Potrivit martorilor, acesta si-a abandonat masina lovita, parasind locul accidentului. O patrula a politiei locale a plecat in cautarea lui. Parlamentarul a fost gasit dupa o jumatate de ora in apropierea Garii CFR din Deva, anunta Hunedoara Libera. Accidentul s-a produs in jurul orei 18:20, pe Calea Zarandului din Deva, in apropierea intersectiei cu statia CFR. Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulatie cand, din motive inca necunoscute, a acrosat un autobuz si un autourism care circulau pe banda 1 a drumului. Masina deputatului PSD a intrat apoi in spatele unei autobasculante.

Mircia MunteanFoto: Hunedoara Libera

Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasa din masina de unul din soferii implicati in accident, care sustine ca Mircia Muntean era lovit in zona capului. Dupa ce a stat cateva minute la locul accidentului, acesta a plecat, insotit de mai multi barbati, in directia garii din Deva. Din informatiile neverificate de la martorii accidentului, exista suspiciunea ca Mircia Muntean se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Mircia Muntean sustine ca, in momentul producerii accidentului, masina sa era condusa de altcineva. Deputatul a fost preluat de un echipaj medical al Serviciului judetean de Ambulanta Hunedoara.

Jurnalistii l-au filmat pe fostul primar al Devei in timp ce acesta fugea de politie. Potrivit imaginilor de mai jos, deputatul PSD Mircia Muntean “s-a refugiat” intr-o curte, de unde l-a preluat politia. “Domnu’ deputat, ce cautati in balariile astea, domne’?”, l-au intrebat jurnalistii.

UPDATEDeputatul social-democrat care a incercat sa fuga de la locul accidentului si sa se ascunda in tufisuri, unde a ramas blocat, este internat la Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean din Deva, potrivit Mediafax. Martorii sustin ca accidentul ar fi fost provocat de fostul primar al Devei pentru 16 ani consecutiv, care ar fi lovit trei masini oprite la semafor, apoi a plecat de la locul accidentului si s-a ascuns in tufisuri, unde a fost inregistrat de un cameraman de la un post de televiziune, scrie agentia de presa citata.