Mai multe fotografii publicate pe Facebook in ultima perioada si atribuite lui Carmen Iohannis au starnit discutii aprinse referitoare la continutul postarilor, scrie duminica "Adevarul", precizand totodata ca surse din cadrul Administratiei Prezidentiale au declarat publicatiei ca sotia sefului statului nu are, insa, un cont pe reteaua sociala.

Conturile create pe Facebook si care poarta numele lui Carmen Iohannis nu ii apartin, au precizat surse din Administratia Prezidentiala pentru "Adevarul". Carmen Iohannis va avea insa un cont pe reteaua sociala, cat de curand, si planuieste sa fie activa in mediul online, au afirmat aceleasi surse.

Precizarea intervine in contextul in care, recent, mai multe fotografii publicate pe conturile atribuite lui Carmen Iohannis au starnit reactii acide in mediul online, noteaza "Adevarul". O fotografie publicata in preajma sarbatorilor si realizata de fotograful Mugur Varzariu infatiseaza cuplul prezidential in timpul rugaciunii. Imaginea a fost realizata la 2 noiembrie 2014, in cadrul unui documentar referitor la alegerile prezidentiale.

Multi comentatori au criticat imaginea in sine, fara a sti insa contextul in care a fost realizata si faptul ca respectivul cont de Facebook nu ii apartine sotiei presedintelui, in timp ce Varzariu a reclamat modul in care a fost utilizata fotografia, respectiv fara citarea sursei.