Transformarea uriasa a Simonei Halep! A ajuns ca "Hulk" in 2015! Poza in care a fost surprinsa in China! Simona Halep a castigat turneul de la Shenzhen, dupa finala cu Timea Bacsinszky, scor 6-2, 6-2. Simona Halep a devenit un pachet de muschi! Antrenamentele intensive si pasiunea pe care o pune pentru tenis a transformat-o mult in perioada de vacanta. In timp ce majoritatea oamenilor se delectau cu mancarea traditionala de Craciun, se pare ca Simona nu s-a abatut de la dieta si de la antrenamentele stricte pe care le urmeaza. Continuarea pe Sport.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihai Gadea si-a schimbat look-ul. Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari. Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca. Pentru a verifica cum este in perceptia fanilor, Gadea a postat o fotografie cu noul look pe pagina sa de Facebook. "Ma primiti asa acasa? Barbos, cu ochelari de tocilar si cumplit de racit?", a notat Gadea la explicatia foto, potrivit Libertatea.

Top 5 romance din sport care s-au dezbracat in revistele pentru adulti. Romania a avut mereu sportive de o frumusete rara, insa multe dintre acestea si-au aratat "zestrea" primita de la "mama natura" doar iubitilor sau sotilor. Cu toate acestea, exista si exceptii! Dupa ce au scris istorie in diverse ramuri sportive, unele fete si-au aratat formele publicului larg. Lavinia Milosovici a primit nota 10 la sol, la Olimpiada de la Barcelona, din 1992, dar a continuat sa faca senzatie si dupa ce a terminat cu gimnastica. Integral pe Sportnews.ro.

Andreea Esca, in costum de baie de Revelion, alaturi de familie. Andreea Esca a petrecut un Revelion de poveste, alaturi de sotul ei si de cei doi copii, Alexia si Aris. Cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania a fost in Insulele Maldive, unde s-a bronzat si a petrecut trecerea dintre ani impreuna cu cele mai dragi persoane din viata ei: copiii Alexia (14 ani) si Aris (11 ani) si sotul Alexandre Eram (44 de ani). Cei patru s-au relaxat si distrat de minune, dupa cum se poate vedea si in imaginile din Click.

Imagini spectaculoase cu Kira si Gica Hagi! Cum l-a ajutat tanara actrita pe tatal ei! Gheorghe Hagi a acceptat invitatia fiicei lui si a mers la o scoala privata pentru a le vorbi copiilor. "Regele" a stat langa fata lui, cea care a tradus pentru cei prezenti in sala. Timp de ora, antrenorul a fost chestionat de elevii din sala. Gheorghe Hagi face echipa perfecta cu cei doi copii ai lui. Daca Ianis este elevul sau la Viitorul, Kira a ales sa imbratiseze o cariera artistica si s-a indreptat spre actorie, scrie Cancan.