Tabloidul Cancan a publicat un extras din stenogramele din dosarul prostitutiei cu asistente TV, in care afirma ca milionarul Ioan Neculaie ii spune Dianei Guresoaie: "I-am mai pus eu la una ţâţe, i-am indreptat dintii, i-am luat Range Rover si ne-am despartit".

Iata mai jos stenograma publicata de Cancan:

Diana Guresoaie (D.G.): Mi-a zis aseara ca s-ar putea sa plece (n.red. - una dintre fetele care ar fi fost traficate), ca o sunase, ma-sa... eram in masina.

Ioan Neculaie (I.N.): Da, da, da.

D.G.: Si zicea ca isi ia bilet la avion... ca are si bani acum... si se poate duce la ma-sa.

I.N.: Da, da. Si sa se duca cu avionul, daca are avion...

D.G.: Ce?

I.N.: Au in fiecare zi astia avion?

D.G.: Habar nu am, asta ma intrebi pe mine? N-am idee!

I.N.: Mda... Pai daca ar avea... curu' ca al lui Ramona... piesa de piesa ar fi Diano!

D.G.: Pai fa-i-l

I.N.: Imi bag p...a in facutul ei... I-am mai pus eu la una ţâţe si...

D.G.: Si ce?

I.N.: Si i-am indreptat dintii si ne-am despartit.

D.G.: Si...

I.N.: Iubita mea, tu, i-am indreptat dintii, i-am luat un Range Rover... da... Du-te-n p...a mea... ce-i faci la telefonul ala ca ma enervezi!"

O alta retinuta din dosar, Lavinia Despina, a folosit o cartela prepaid ca sa vorbeasca cu o anume Ana despre o "combinatie" cu un milionar.

Ana: Da!

Lavinia Despina (L.D.): Iub! Eu nu mai pot de nervi! Tremur toata!

Ana: Da, am vazut. Ma, asta e cretina la cap! Dar cum sa-i ceri?

L.D.: Deci, mi-a dat el mesaj: ca "De urgenta sa se rezolve!"

Ana: Hai de p…a mea…

L.D.: O sa fac un mare scandal ca ea a fost la… Imi bag p…a! Pe o suma de c…t, da! Despre ce vorbim?

Sase femei au fost retinute in dosarul de proxenetism in care politistii si procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, intre care si mai multe asistente TV, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Diana Guresoaie, Lavinia Despina si Ramona Popescu se numara printre cele sase femei retinute in dosarul de proxenetism. Alaturi de ele au mai fost retinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin si Diana Nicoras. Potrivit anchetatorilor, sase persoane au primit ordonanta de retinere, urmand ca vineri sa fie prezentate magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au audiat joi, la Sectia 19, peste 30 de persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu.