Aparitia inspectorilor ANAF, vineri, pe plaja din Vama Veche i-a enervat pe tinerii veniti sa se distreze nestingheriti. Vamaiotii i-au huiduit si i-au transformat in tinte pentru glume, relateaza Digi24.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Voiam sa fac o poza cu voi, se poate?", i-a intrebat un tanar pe inspectorii in uniforma. "Nu se poate", i-a replicat unul dintre acestia.

Turistii au continuat ironiile si au pus intre stergatoarele masinilor ANAF bonuri fiscale. "Sa mearga domnii de la ANAF si la toaletele publice, sa intrebe si acolo daca se emite bon fiscal", spunea un turist.

Unii dintre turisti au mers dincolo de ironii si au devenit violenti. "S-a inregistrat si un incident in care o persoana a spart parbrizul unei masini ANAF. In acest caz se vor sesiza organele de urmarire penala, aceste persoane riscand pana la 2 ani de inchisoare", a declarat Alexandru Cristea, purtator de cuvant ANAF.

Digi24 aminteste ca, pentru vacanta de 1 Mai, aproape 200 de inspectori antifrauda au fost detasati pe litoral ca sa controleze activitatea de la terase, restaurante, hoteluri si chioscuri. Inspectorii Fiscului au mers in 31 de localuri din Vama Veche ca sa verifice daca angajatii emit bonuri fiscale. Controalele vor continua si in zilele viitoare.