O firma din Cluj vinde de 10 ani fituici pentru Bacalaureat, alaturi de alte materiale ajutatoare precum memoratoare si carti, relateaza Adevarul, precizand ca anul acesta, firma se lauda ca a devenit "un brand", pagina sa de Facebook adunand pana acum 53.000 de likeuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Comenzile se fac pe site-ul companiei, iar fituicile sunt livrate direct la adresa furnizata de client.

"Fituici originale FB, incepand din 2005. Noi am fost primii in tara, care am inceput sa producem si sa distribuim pe scara larga fituici sub denumirea de Fituici Bacalaureat (FB), care a devenit deja un brand cunoscut. Bazati pe experienta de ani, tehnica de tiparire moderna si semnalele primite de la voi, reusim sa realizam cele mai eficiente materiale ajutatoare. Gama noastra de fituici si alte materiale, originale, practice si de calitate de necontestat este unica in tara. Fituici intr-adevar profesionale gasesti numai la noi!", se arata pe pagina de Facebook a firmei SC. Presstern Trade SRL.

Pe site-ul sau, compania sustin ca "materialele au fost elaborate de catre profesori de specialitate, conform cerintelor bacalaureatului 2015, tinand cont intocmai de matricea de corectare (edu.ro), atat in ce priveste continutul cat si structura. Folosind aceste materiale ajutatoare disponibile numai aici, ai acces garantat la note de 10!"

In ceea ce priveste materialele puse la dispozitia celor interesati, compania precizeaza ca acestea sunt editate sub trei forme de prezentare, avand continut identic: "Fituica (4,5x8 cm) este, evident, caracterizata prin nevoie de spatiu redus. Memoratorul (9x13 cm) incape intr-un buzunar, este mereu la indemana, are caractere care sunt usor de citit. Cartea (15x21 cm) eleganta are coperti tari, arata bine, este placut sa o rasfoiesti si sa inveti din ea."