Ultima fita printre adolescente, pe litoral. Cat costa o sedinta foto, facuta de profesionisti, la rasarit, pe malul marii. Uitati de selfie cand ajungeti pe litoral! La moda sunt fotografiile facute de profesionisti la rasarit pe malul marii sau pe lac, atunci cand apune soarele. O sedinta in care sunt incluse machiajul, asistentul si fotograful porneste de la 100 de euro si poate ajunge chiar si la 500 de euro. Pe Cristiana si Madalina le-am intalnit la patru dimineata pe o plaja, in nordul statiunii Mamaia, alaturi de o intreaga echipa de fotografi si asistenti, relateaza Stirile ProTV.

Subiectele zileiFoto: Colaj foto

Comentariu Deutsche Welle: Criza elena. De la Saul la Pavel. Majorari de impozite, reducerea pensiilor, privatizari, reducerea bugetului Apararii - acestea sunt principalele propuneri ale guvernului grec catre creditorii sai, pentru a continua sa primeasca bani de la acestia. Cu alte cuvinte, austeritate, ambalata impreuna cu speranta unui program de investitii care sa stimuleze cresterea economica si cu orice fel de restructurare a datoriilor posibila. Este exact amestecul de reforme si reduceri de cheltuieli pe care guvernul populist stanga-dreapta condus de Alexis Tsipras l-a calificat mereu drept toxic in ultimele cinci luni in care nu s-a inregistrat niciun succes la negocierile cu creditorii internationali, srie Deutsche Welle.

Marinari romani, atacati de pirati in Oceanul Atlantic."Teroarea de la bord", povestita de un ofiter aflat pe nava. Un petrolier incarcat cu 40.000 tone de benzina, la bordul careia se aflau si trei marinari romani, a fost atacat de pirati in apele Oceanului Atlantic, la cateva mile marine de portul Conakry, capitala statului african Guineea. Amenintand cu armele, piratii au reusit sa fure banii si bunurile echipajului si au disparut. Atacul piratilor asupra tancului petrolier Nina, sub pavilion Italia, a avut loc duminica dimineata, aproape de ora 3,00. Un ofiter roman de la bord a relatat pentru EVZ.

Andrei Cornea: "Pe langa moschee, se face si o academie. Astfel de scoli islamice au fost si sunt pepiniere de teroristi. Avem nevoie de asa ceva?" Anuntul constructiei in Bucuresti a celei mai mari moschei din Uniunea Europeana pe un teren de peste 10.000 de metri patrati oferit de guvernul roman si cu o finantare de 3 milioane de euro din partea statului turc, ridica numeroase semne de intrebare in contextul in care comunitatea musulmana din Capitala nu depaseste 10.000 de persoane. Planul a fost criticat de fostul presedinte Traian Basescu, in opinia caruia aceasta constructie reprezinta un risc pentru securitatea nationala, in conditiile in care pe langa moschee va exista si un centru de studii islamice. Nu este insa singurul. Intr-un interviu acordat gandul. info , filozoful Andrei Cornea vorbeste despre oportunitatea unei astfel de constructii in Bucuresti si despre implicatiile pe care le-ar putea avea odata finalizata.

Sefa de promotie din Bihor eliminata de la Bac, mesaj disperat pentru presedintele Iohannis: "Nu-mi pot face un viitor". Alexandra Burta, eleva de nota 10, care a terminat ca sefa de promotie la Colegiul Tehnic "Unirea" din Stei si care se numara printre cei 108 elevi eliminati de la Bacalaureat, nu poate accepta masura luata impotriva ei si, sustinuta de familie, este decisa sa lupte pana se va face dreptate. Drama sefei de promotie a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a unui memoriu depus de parinti. Desteapta, frumoasa, sociabila si plina de viata. Asa o descriu pe Alexandra, eleva de nota 10 eliminata de la Bac, prietenii, in timp ce profesorii spun despre ea ca este elevul pe care si l-ar dori orice dascal, relateaza adevarul.ro.

Foto Reportaj RL: Cum se simte Mamaia in epoca "post- Mazare". Statiunea-locomotiva a litoralului romanesc, Mamaia, pare sa inregistreze un recul in acest sezon, atat din punct de vedere al numarului de turisti, cat si al evenimentelor organizate. Multi considera ca lipsa lui Mazare are efecte negative, altii dimpotriva cred ca lucrurile intra in normal.Nu putini erau cei care spuneau despre Radu Mazare ca este primarul Mamaiei, nu al Constantei. Edilul isi petrecea zilele in vila de lux din statiune si noptile in cluburile de noapte de fite de aici. Costumat in personaje din cele mai ciudate, in fruntea unor care alegorice de un kitsch perfect, reusea sa adune zeci de mii de oameni. Numai anul trecut, potrivit unui tour-operator specializat in vanzarea litoralului romanesc, 54% din turistii care au venit in statiunile din Constanta au ales Mamaia. Integral pe Romania Libera.

"Intre 7 si 5, lucrez ... 5 ore". Marele regret al familiei din vie pentru care si un simplu calcul e un mister. Mai toate studiile arata ca elevii romani care renunta la scoala provin din familii extrem de sarace si au parinti analfabeti, ori semi-analfabeti. Daca soarta adultilor pare pecetluita, pentru copii, mai exista sanse. Este nevoie insa, de un plan bine punct. De monitorizarea fiecarui caz in parte, si de solutii pentru reintegrare. Dar si de sprijin pentru cei care sunt pe cale sa ia o astfel de decizie. Toate acestea presupun o colaborare stransa intre autoritati. Iar ministerul Muncii, ministerul Sanatatii si cel al Educatiei ar trebui sa isi asume misiunea, potrivit Stirile ProTV.