Catalin Tolontan ne indeamna pe blogul sau sa mergem la Euro chiar ca la un spectacol, sa tinem cu Romania, dar sa admiram Franta si sa vedem cum ne vom descurca inca o data in fata Olandei.

Cat despre Italia, nu avem intrebari. E genul de echipa care te bate si nu stii niciodata de ce. Un mister angoasant prin negarea caruia speram sa bucuram cea mai spectaculoasa vara din ultimii 8 ani, isi incheie Tolontan editorialul.

In schimb, Dan Filoti scrie ca pe hartie nu avem nicio sansa si toti se intreaba cine se va intoarce alaturi de noi acasa. Totusi, suntem in postura aia care ne convine cel mai mult. De aici am mai intors soarta... Un egal cu Franta in primul meci, o surpriza cu Italia si nu pierdem cu Olanda, e varianta castigatoare vazuta de Dan Filoti.

Si Vadim Cusnarencu analizeaza pe blogul sau grupa Romaniei. Vladim vede si trei parti bune in ceea ce au decis sortii pentru Romania la EURO 2008 si anume:

-primul motiv este ca ne vom antrena cu Franta pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010

-al doilea este ca Romania poate razbuna umilinta la nivel national pusa in practica la acest final de an de Italia. As vrea ca Banel Nicolita sa joace in acest meci, sa castigam, iar golul victoriei sa il inscrie chiar jucatorul stelist.

-al treilea este ca jucatorii nostri stiu ca au in fata un munte si trebuie sa fie de 10 ori mai buni la EURO 2008 decat si-au propus la finalul campaniei de calificare.

Totusi, concluzioneaza Vadim Cusnarencu, oricum am lua-o, sansele de calificare sunt minime.