O inregistrare video cu o femeie de 56 de ani din comuna vasluiana Ivanesti, exorcizata in Bacau, la biserica Inspectoratului Judetean de Jandarmi, a fost publicata pe internet. Potrivit cotidianului Adevarul, medicii ieseni i-au spus femeii ca din punct de vedere psihic este sanatoasa. Preotul militar Iulian Ichim, care a condus slujba de exorcizare, considera insa ca este un caz grav in care Dracul a pus stapanire pe femeie.

Slujba de exorcizare in BacauFoto: Captura YouTube

Potrivit Adevarul, Anisoara este vaduva de noua ani si are tot atatia copii pe care-i creste singura. Femeia ar fi vizat, in urma cu trei luni, ca a venit la ea o femeie in negru care a vrut sa-i bage un cutit in inima.

"De atunci, simte ca se sufoca, ca-i umbla ceva prin organe, ca un sarpe, alteori, ca un ghem care o atinge sub coaste, la inima, simte ca cineva a pus stapanire pe ea. A fost internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dar medicii nu i-au gasit nimic. A fost investigata de psihologi si au gasit-o clinic sanatoasa. 'Medicii mi-au spus ca ei nu au ce sa-mi faca, sa ma duc sa ma caut la biserica', a spus Anisoara", precizeaza Adevarul.

"Cei demonizati au o putere mare, sunt greu de tinut pe loc. Jandarmii au mai vazut asa ceva la Iasi, la Sfanta Parascheva. Am stat toata noaptea in rugaciune, la biserica. A facut urat, s-a zbatut si a a scos sunete greu de descris. Acum este mai lucida", a declarat preotul bacauan, citat de Adevarul.

Iata mai jos un fragment din slujba de exorcizare.