Cotidianul: Ioana Maria Vlas, prima sentinta pentru eliberare
Magistratii au inlocuit arestarea Mariei Vlas cu interdictia de a parasi tara pina la finalizarea procesului. Ea a stat in arest circa patru ani si jumatate, de la intoarcerea din Israel, in vara anului 2003, unde a fost plecata dupa prabusirea, in mai 2000, a FNA si FNI.
Procurorul de sedinta a sustinut, la ultimul termen de judecata, ca mentinerea arestarii Mariei Vlas ar fi necesara pentru ca ar reprezenta un „pericol social major“ si ca magistratii trebuie sa aiba in vedere prejudiciul mare creat de prabusirea Fondului.
In replica, avocata Mariei Vlas a sustinut ca arestarea ar fi o masura exceptionala, care nu se mai justifica, avind in vedere durata excesiva in care Vlas a fost tinuta in arest. Sentinta poate fi atacata cu recurs.
Cotidianul

Guvernul cu o singură femeie ministru a numit doar patru femei în funcția de prefect
11 lucruri pe care poate nu le știai despre femeile românce
Sir Alex Ferguson, frica de singurătate, mintea care-ți joacă feste și întrebarea firească: "Ce se întâmplă atunci când mori?"
Cum am renunțat la viața de ONG-ist boem care credea că Bucureștiul se salvează prin povești. Interviu cu Edmond Niculușcă, primul om pe care Nicușor Dan l-a angajat când a venit la Primărie
Povestea tinerei din Bacău care ține spectacole de stand-up comedy în Europa în patru limbi diferite și l-a făcut pe Seinfeld să râdă