"Am avut trei jeep-uri nou-noute si am ramas cu un Touareg care troncane din toate incheieturile."Un om de afaceri bucurestean a vrut sa se joace de-a primarul in comuna unde isi construise o casa de vacanta. Ce a urmat este o poveste incredibila despre ingamfarea prosteasca a romanului imbogatit peste noapte si inconstienta cu care electoratul rural isi alege conducatorii. Dupa sase episoade dedicate edililor din mediul urban, serialul "Primarii nostri" patrunde in lumea fascinanta a primarilor de la tara, potrivitAdevarul.

Subiectele zileiFoto: Colaj foto

Alexander Adamescu: "Arestarea mea este necesara pentru a nu se afla adevarul in privinta falimentarii fortate a companiei Astra Asigurari".TNG urmeaza sa dea in judecata statul roman la un tribunal international de investitii pentru incalcarea drepturilor sale, in conformitate cu o serie de tratate bilaterale de investitii. "Statul roman, prin Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si alte institutii, a falimentat compania Astra. Singura sansa pentru a demonstra acest adevar este un arbitraj in fata unei Curti de Arbitraj International, motiv pentru care TNG a transmis Guvernului Romaniei o notificare la mijlocul lunii decembrie 2015. Raspunsul a venit prompt: s-a construit un dosar penal impotriva Astra, care ignora in totalitate datele reale si pune vina in exclusivitate pe doua persoane: Dan si Alexander Adamescu", atrage atentia Alexander Adamescu, scrieRomania Libera.

Cazul decesului sportivului Ekeng se complica. Medicul care l-a consultat declara ca omul nu a avut nicio problema.Medicul cardiolog al Institutului National de Medicina Sportiva a declarant in urma publicarii rezultatelor autopsiei de catre INML ca fotbalistul era sanatos in ianuarie. Adriana Maria Marinescu, medicul primar cardiolog de la Institutul National de Medicina Sportiva sustine ca in urma examinarilor successive la care a fost supus sportivul atat in Franta, cat si in tara, nu s-a depistat nicio problema cardiac care sa duca la decesul sau sau care sa impuna o restrictie in ceea ce priveste activitatea sa pe teren, informeazaEVZ.

Dezinfectantii Hexi Pharma, diluati chiar si de zece ori. Ce s-a descoperit in probele luate de pe mainile unui chirurg.Analizele cerute de Guvern in cazul produselor Hexi Pharma, confirma un adevar sumbru: dezinfectantii ajunsi in spitalele din Romania erau diluati, in unele cazuri, si de zece ori. Ministerul Sanatatii a cerut retragerea produselor Hexi Pharma din toate unitatile medicale. Intre timp, firma care sta in centrul scandalului si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, iar angajatii dau declaratii, in fata procurorilor, informeazaStirile ProTv.

Senatorul Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru abuz in serviciu in dosarul "Limuzina".Senatorul UNPR Gabriel Oprea a fost trimis miercuri in judecata in dosarul "Limuzina". El este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata patru ofiteri superiori din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna. Daca va fi gasit vinovat, Oprea risca pana la 15 ani de inchisoare. Potrivit unui comunicat al DNA, in ziua de 13 iulie 2015, Gabriel Oprea, in calitate de ministru de Interne si ordonator de credite, cu ajutorul chestorului principal Nicolae Gheorghe si al comisarului sef Pavel Gabriel-Nicolae, scrieAdevarul.

Yara, din Game of Thrones, in Romania.Casa Lannister, reprezentata de Tywin, nu va fi singura prezenta la East European Comic Con. Gemma Whelan, actrita care ii da viata Yarei Greyjoy, vine in Romania pentru o intalnire memorabila cu fanii Game of Thrones si nu numai. Gemma Whelan se alatura astfel colegilor sai de platou din Game of Thrones, Charles Dance (Tywin Lannister) si Daniel Portman (Podrick Payne), anuntaEVZ.