Un botosanean care a fost ridicat vara de la propria nunta de mascati si extradat ulterior in Germania a fost condamnat la 10 ani si sase luni de inchisoare pentru proxenetism, trafic de persoane, viol si vatamare corporala, scrie obiectivdesuceava.ro.

Potrivit sursei citate, un tribunal din landul german Hessa l-a condamnat pe Liviu Muraru, in varsta de 24 de ani, la 10 ani si sase luni de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de proxenetism, trafic de persoane in scopul exploatarii sexuale, viol si vatamare corporala. Decizia magistratilor nemti nu este definitiva, dar pana la condamnarea definitiva Muraru va fi tinut in arest preventiv.

La inceputul verii trecute, Curtea de Apel Suceava a admis cererea procurorilor germani si a dispus extradarea in Germania a lui Liviu Muraru, botosaneanul de 24 de ani saltat de mascati chiar de la nunta sa, din incinta restaurantului Bucovina din municipiul Suceava.

Conform plangerii formulate de Eugenia I., de 21 de ani, din localitatea Trusesti, judetul Botosani, in luna decembrie a anului 2013 aceasta ar fi fost ademenita in locuinta lui Liviu Muraru din municipiul Botosani, unde, in urma exercitarii de violente fizice, verbale si amenintari, a fost fortata sa urce in automobilul fratilor Liviu si Andrei Muraru si, sub amenintarea unui cutit, a fost dusa pana in Germania, potrivit ziarului citat.

Acolo, in orasul Dusseldorf a fost incredintata unei persoane de sex feminin care, in intelegere cu cei doi frati, ar fi dus-o la o casa de toleranta unde fata din Trusesti a fost obligata sa practice prostitutia, banii incasati fiindu-i luati in totalitate de fratii Muraru.

La sfarsitul lunii mai 2015, tanarul botosanean a fost ridicat de mascati de la propria sa nunta, care s-a desfasurat in restaurantul Bucovina din municiᅡpiul Suceava.

Citeste mai multe aici.