Victor Ciutacu a anuntat pe contul lui de Facebook ca a fost dat in judecata, alaturi de postul Romania TV, de Lucian Isar, sotul sefei PNL, Alina Gorghiu, scrie paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Isar cere daune morale de 100.000 de lei.

Potrivit Portalului Instantelor de Judecata, Isar a depus o actiune pe 14 septembrie, chemand in judecata pe Victor Ciutacu si societatea Ridzone Computers, care opereaza licenta Romania TV. Pana la acest moment, nu a fost stabilita data primului termen de judecata.

Iata postarea publicata de Victor Ciutacu pe contul lui de Facebook:

"Cel cunoscut public sub denumirea generica "sotul Alinei Gorghiu", cand nu plimba copilul in curtea PNL, da lumea in judecata. De aceasta data, pe mine, banuiesc ca el crede ca l-am ponegrit pe nedrept. Si vrea 100.000 lei daune morale; de la mine si de la Rtv.

Inteleg ca n-are slujba, guvernator inca nu-l pune ilustra sa sotie, deci are nevoie de bani. Odata cu salutul tovarasesc al gestului frontal al baietilor de a nu mai da in mine prin intermediul familiei, ca pana acum, anunt si eu ca, data fiind onoarea care mi se face, ma voi apara festiv.

Impreuna cu maestrul Mihai Mustaciosu, care mi-a castigat TOATE procesele, va pleda si Alexandru Chiciu. Deci da, click aici, n-o sa crezi ceea ce vezi, Ciutacu are acelasi avocat cu Udrea si Olguta".