Vanghelie îl scoate la inaintare pe Tom Jones, iar Videanu pe Sophie Ellis-Bextor. Cele 7.000 de bilete pentru „Vanghelion“ vor fi scoase la vanzare astazi, pretul unuia fiind 100 de lei.

Duelul Revelioanelor continua. si in acest an, primarul Capitalei, Adriean Videanu, se ia in piept cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si isi arata muschii in organizarea petrecerilor pentru noaptea dintre ani. Deci, daca n-ati apucat bilete din timp, in statiuni sau peste hotare si va temeti ca o sa treceti in noul an, in fata televizoarelor si a platoului cu sarmale, puteti alege intre petrecerea din Piata Constitutiei, data de Primaria Capitalei si cea de la Romexpo, organizata de Primaria sectorului 5.

Primaria Capitalei rupe traditia instaurata de Traian Basescu, de a organiza pe­tre­cerea de Revelion la Universitate, si se orienteaza in acest an catre Piata Constitutiei. Aceasta decizie a fost luata pe ultima suta de metri, initial municipalitatea optand pentru Piata Unirii. Petrecerea din Piata Constitutiei va incepe la ora 19.00, cu un concert de muzica latino sustinut de Mandinga, Analia Selis si Pepe. Dupa – un concert de muzica rock unde vor canta Iris, Vama, Voltaj si Timpuri noi.

Surpriza serii va fi artista britanica Sophie Ellis-Bextor, care va concerta imediat dupa focul de artificii si jocul de lasere de la miezul noptii. De asemenea, un alt invitat special este trupa australiana Phoenix Firedancers, care va aduce la Bucuresti doua spectacole de lasere si flacari. Intrarea la evenimentele din Piata Constitutiei va fi libera.

Tom Jones va canta la Romexpo

Daca Primaria Capitalei o va aduce la Bucuresti pe Sophie Ellis- Bextor, nici Vanghelie nu s-a lasat mai prejos si, pe langa mancarea din belsug cu care i-a obisnuit pe bucuresteni, primarul sectorului 5 ii va aduce la petrecerea de la Romexpo pe celebrii Tom Jones si Alphaville. Alaturi de ei vor concerta insa si cantareti autohtoni de muzica usoara si populara. Pepe, Andreea Banica, Andra, Alex, Morandi, Simplu, VH2, Voltaj, Holograf, Maria Carneci si Benone Sinulescu sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena. in plus, vor avea loc si spectacole de cabaret, momente umoristice si reprezentatii ale unor balerini si firedancers din strainatate. Trecerea dintre ani nu va fi marcata de un foc de artificii, ca in anii precedenti, ci de proiectii organizate in pavilionul central.

Integral in Gandul