Hate speech-ul, "predat" direct de jurnalisti de la Evenimentul zilei sau cand jurnalistii duc nivelul limbajului public mai jos decat unii cititori, titreaza paginademedia.ro aratand cum Mirel Curea, prim redactor-sef adjunct la EVZ, raspunde in mod suburban unor comentatori pe Facebook.

captura facebookFoto: Paginademedia.ro

Postarile incriminate:

Iar a fatat gaina de la evenimentul pui vii!", a scris un cititor pe pagina de Facebook a Simonei Ionescu, redactor-sef la EVZ. Raspunsul a venit prompt, fara menajamente si cu toate virgulele puse unde trebuie: "Inaintea ei, insa, a fatat ma-ta!"

"Nu stiu ce fumeaza cei de la EVZ, dar vreau si eu...", a comentat critic un alt cititor. Si aici, Mirel Curea a avut un raspuns: "Nu are rost sa va apucati de fumat, ramaneti la supt."

Schimbul de replici a venit la un text postat pe contul de Facebook al Simonei Ionescu, un articol prezentat drept "investigatie" si intitulat "Reteaua Soros. Bani "albi" pentru Politicienii si ONG-urile care se implica in viata politica din Romania", care a fost si deschiderea de astazi din EVZ, scrie paginademedia.ro.