Directorul executiv al Politiei Comunitare Voluntari, Vasii Stefan, a decretat in zilele de Ajun si Craciun ca obiectiv de interes strategic pe plan local vila latifundiarului, urmata pe locurile doi si trei, la egalitate, de carciuma frecventata de fratii Victor si Ioan Becali si de biserica.

Pentru a pazi salasul in care Becali urma sa petreaca de Sarbatori, seful comunitarilor din Voluntari a transmis urmatorul ordin clar, afisat la avizierul de la dispecerat: „Patrulare pe timp de noapte cu girofarurile aprinse cu viteza de 20km/ora ca sa disperseze cersetorii de la resedinta lui Gigi Becali. Ordin: Vasii Stefan”.

In privinta celorlalte obiective ce urmau sa fie protejate, seful politistilor comunitari nu a mai trasat sarcini de serviciu la fel de clare.

A preferat sa transmita o instructiune (fara mentiunea „ordin”), in termeni vagi, de data aceasta: „In perioada Sarbatorilor se va supraveghea mai atent restaurantul Bughi si Biserica pentru indepartarea cersetorilor, transmite directorul executiv Vasii Stefan”.

In fiecare an, de Sarbatori, resedinta lui Gigi Becali este un magnet pentru cersetorii si colindatorii din intreaga tara, care se aduna cu sutele ca sa-l desfete pe miliardarul generos, convinsi ca o sa-i umple de bani.

Mentionam insa ca, in afara de „vila Becali” si carciuma pentru barosani, orasul Voluntari are in jur de 30.000 de locuitori cu acte in regula care ar trebui protejati de Politia Comunitara.

Gandul