Celebra matusa Tamara exista in imagini. Dana Nastase, sotia fostului premier social- democrat, a facut publice primele fotografii cu ruda care a adus o publicitate nedorita familiei. La 724 de zile de la izbucnirea scandalului "Matusa Tamara", nepoata acesteia a generat surpriza sfarsitului de an. Dana Nastase a aratat in premiera imagini cu cea mai cunoscuta matusa a tarii.

Imaginea rudei care l-a imbogatit pe fostul premier Adrian Nastase, si care indirect a dus la prabusirea carierei politice a acestuia, a fost facuta publica. Surpriza sfarsitului de an: doua fotografii cu Tamara Cernasov, matusa care i-a lasat mostenire peste un milion de euro lui Adrian Nastase si sotiei acestuia, au fost facute publice intr-o emisiune la B1.

Imaginile cu misterioasa ruda a fostului prim-ministru al Romaniei au fost prezentate de Dana Nastase la aproape doi ani dupa declansarea scandalului public legat de averea sotului sau, fostul prim-ministru al guvernului PSD. Dezvaluirile presei de la inceputul lui 2006 despre afacerile inspirate facute de matusa Tamara la cei peste 90 de ani ai sai au dus la cea mai rapida prabusire a unei cariere politice de dupa ‘90.

Timp de doi ani, de la declansarea scandalului „Matusa Tamara”, familia Nastase nu a facut precizari clare despre legatura de rudenie cu batrana de 95 de ani.

Integral in EvZ