Traficul, lucrarile dubioase, schimbarea bordurilor, scandalul Parcul Bordei, dar si nebunia de la Formula 3 i-au dat batai de cap primarului general Adriean Videanu. insa nu doar edilul-sef a avut un an greu, ci si fostul prefect, Mioara Mantale, care a fost retrogradata in functia de subprefect, pe motiv ca nu a gestionat corespunzator problema caniculei.

Anul 2007 a inceput in forta, in Piata Universitatii, cu "Revelionul integrarii", spectacol in urma caruia atat presedintele Traian Basescu, cat si primarul Adriean Videanu le-au povestit bucurestenilor cat de bine vor trai in 2007. "imi asum responsabilitatea pentru refacerea infrastructurii Capitalei", declara Videanu la inceputul lucrarilor, in luna februarie.

Nebunia santierelor

Bucurestenii insa au vazut si simtit pe pielea loc cum sunt captivi in propriul oras. Mosilor si Colentina au fost primele artere principale care au intrat in reabilitare, iar blocajele din trafic au devenit parte integranta a vietii bucuresenilor de zi cu zi. Infrastructura, ciuruita de santiere, a aratat ca Bucurestiul se poate bloca in orice moment. in luna noiembrie, ministrul de interne, Cristian David, cerea autoritatilor locale sa inchida pe timpul sarbatorilor santierele din Bucuresti.

Integral in Adevarul