Milioane de romani platesc contributii pentru spitalele publice. Un manager de spital public foloseste acesti bani ca sa-si opereze pilele in privat,scrie Tolo.rointr-un nou articol privind ilegalitati pe care le-ar fi facut seful "Malaxa".

"Ziarul a aratat platile facute de Spitalul Malaxa unor medici si oficiali ai CAS, iar ei spun ca 'n-am mai vazut asa ceva in Romania!'

Florin Secureanu a achizitionat dispozitive medicale din fondurile spitalului pentru ca femeia careia ii spune 'nepotica' sa faca o operatie de slabit, in 15 septembrie 2016.

Si, chiar acum doua saptamini, tot el a pus Malaxa sa achite 5.500 de euro pentru o alta pila care s-a operat la o clinica privata de top din Romania!

Iar clinica privata Monza opereaza o persoana fizica, dar incaseaza banii de la un spital public. Pe ce baza legala?

Bonus: 'Managerul Secureanu a cumparat un pian tot din fondurile spitalului, pe care l-a dus acasa si a mituit cu 10.000 de euro inspectorii din primarie ca sa inchida ochii!'", arata investigatia realizata de Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan.

Primarul Gabriela Firea l-a demis marti pe managerul Secureanu si a spus ca o echipa de procurori DNA face verificari la "Malaxa".