Presa din intreaga lume vorbeste despre performanta Barcelonei ca fiind "probabil cea mai mare intoarcere de scor din istorie" si "una din cele mai mari performante din istoria forbalului".

Succes istoricFoto: Colaj foto

"La mayor remontada de la historia del fútbol europeo", titreaza Marca. Nu e nevoie de traducere. Jocul din aceasta seara va fi adus mereu in discutie atunci cand o echipa va avea de recuperat o diferenta mare de scor. O partida care a intrat in istoria Barcelonei", scrie Marca.

Si ziarul AS scrie ca Barca face istorie, dar apreciaza ca a fost si sprijinita de arbitrul care a acordat eronat lovitura de pedeapsa la caderea lui Suarez. "Mandria acestor jucatori si capacitatea lor de a concura nu are limite", mai scrie ziarul.

"Fiasco istoric. Cataclism pentru PSG", titreaza Le Figaro. "Parisul a cazut ... total. Mizerabil. Lamentabil. Ceea ce parea de-a dreptul irational a avut loc in fata ochilor nostri mariti de uimire. PSG a distrus totul dupa un tur perfect... Una din cele mai mari performante din istoria fotbalului", mai scriu jurnalistii francezi.

"PSG cade de la mare inaltime", titreaza si France Football care acuza greseli mari de arbitraj in favoarea Barcelonei.

"Intr-un meci complet nebun, parizienii au luat sase goluri, cu golul calificarii in ultima secunda. PSG a fost pur si simplu matura si umilita", scrie si Le Monde.

Di Maria

Di Maria

Foto: Twitter

La Gazzetta delo Sport scrie despre "cea mai mare revenire din istorie" si aminteste ca nicio echipa nu a reusit sa se califice vreodata in Liga dupa ce a fost invinsa cu 4-0 in tur. Jurnalistii italieni amintesc de meciul din 2004 cand Deportivo o invingea pe Milan cu 4-0 si o elimina dupa ce pierduse in tur cu 4-1.

Si The Sun vorbeste despre un moment istoric. Jurnalistii englezi se amuza pe seama lui Di Maria, care a dus degetul la gura dupa golul lui Cavani, gest prin care fostul jucator al Realului a iritat tribunele. Un 6-1 (degetul lui Di Maria). "Barcelona pur si simplu nu stie cand e batuta", titreaza si Daily Mail.

Interesanta e si postarea pe Twitter a lui Laurent Blanc: "PSG-ul lui Emery a luat 6 de la Barca?! Imi amintiti va rog pentru ce am fost concediat?"