Pe cind se potcovea Justitia din Romania cu 99 de ocale mici ale puricelui penelist Chiuariu, Academia Catavencu va povestea despre o vrajitoare care folosea magia neagra a lu’ barbat-su ca sa faca bani albi. Era vorba de Norica Nicolai, ca de nu era nu se povestea.

Atunci, adica prin aprilie-mai 2007, nu a iesit la televizor menestrelul politic Gusa cu titera lui mai mica de 5% sa faca pe indignatul si nici Fulger, distinsul sot al Noricai, nu a amenintat ca ne da in judecata. De cind, insa, vrajitoarea cea rea cu cautatura crunta ii da tircoale doamnei oarbe cu balanta, ni s-au inmultit si noua epigonii. Adevaratele povestiri de acasa de la Norica, insa, urmeaza numai aici, deci pregatiti-va sa plingeti!

Sotul Noricai ii cinta nevestei Love me Tender

Ovidiu Tender, trimis in judecata pentru devalizarea RAFO, arestat, eliberat si apoi rearestat si eliberat, este unul dintre nou-venitii in grupul de sustinatori ai Noricai. Prin aprilie 2007, cind Norica doar visa cu ochii deschisi sa ii ia fotoliul lui Macovei de la Justitie, rubrica noastra de „Chixuri“ inregistra legatura de afaceri dintre un anume Florin Gaiseanu si Fulger Nicolai, sotul senatoarei. Iata ce consemnam atunci:

„Interpusul lui Tender, pe numele lui complet de intelectual Florin Tutuleasa Gaiseanu, este administratorul societatii spaniole Business Romes, prin care Tender construieste de mama focului hoteluri si cartiere de lux pe coasta Spaniei. Asta in timp ce procurorii se joaca cu Tender de-a v-ati ascunselea la beci.

Dupa intilnirea dintre Gaiseanu si Fulger Nicolai, cei doi au infiintat firma Sparo ACF SRL, astfel ca barbatul Noricai s-a inhamat si el ca un sot responsabil la afacerile cu Tender, omul care a stat la mititica in ultima vreme mai des decit a vorbit Norica in Senat. Biznisul urma sa se desfasoare in Spania, dar, din cite isi aduce aminte Norica Nicolai, cica nu s-a concretizat. Senatoarea a recunoscut relaxata ca-l stie personal pe Tender si ca a participat alaturi de el la citeva revelioane“.

Revelioanele, adaugam noi acum, s-au petrecut la Hotelul Palace din Sinaia, detinut de prietenul de familie al senatoarei, omul de afaceri din Deva Dorel Haiduc. Fulger Nicolai sustine ca l-a intilnit pe Gaiseanu la recomandarea aceluiasi Haiduc. Acesta din urma face afaceri in domeniul constructiilor si este unul dintre jupinii locali care smintinesc banii publici din Hunedoara (printre altele, e vorba de lucrari de intretinere la sediile institutiilor publice).

Haiduc se-nvirte in cercul de apropiati ai eternului primar liberal de Deva, Mircia Muntean, putin agatat de vechiul PNA in citeva dosare penale. Acum, Nicolai incearca sa arunce praf in ochi pe la televiziuni cum ca nu are afaceri cu Tender, desi nu a avut emotii sa se arunce dezinteresat cu capul inainte in afaceri alaturi de locotenentul lui Tender si de prietenul lor comun Dorel Haiduc. Coincidente la fel de credibile ca revelioanele de la Hotelul Palace din Sinaia.

AVAS a pierdut un razboi Fulger cu asociatul familiei Nicolai

Dar chiar mai nou decit Tender in marea familie de afaceri a domnului Fulger este un nene care se numeste Paul Tudor. In noiembrie 2007, Paul Tudor si Fulger Nicolai infiintau sereleul Azuga Invest. Dupa cum ne-a zis Paul Tudor, sereleul asta nu face nici turism la munte, nici imobiliare. Ci consultanta. (...)

Norica Nicolai, o traseista pe centura Harvard-Tirgoviste

De la bun inceput se impune sa facem o precizare cu privire la titlul acestui text, pentru a nu lasa sa se creada ca am fi facut-o curva pe doamna senator. Doamne fereste! Ceea ce am vrut sa sugeram este ca doamna Nicolai este o curva intelectuala. Of, nici asa nu suna grozav, haideti mai bine sa va povestim faptele si sa gasim apoi, impreuna, diagnosticul potrivit.

In urma cu 17 ani – adica in 1991 –, doamna senator a fost admisa intr-un program de doctorat cu tema „Sisteme contemporane de executare a pedepsei“; dupa alti citiva ani, soarta a azvirlit-o fara crutare in niscaiva functii in care era obligata sa isi faca public CV-ul – secretar de stat, apoi senator etc. Asa se face ca, in fisa personala de pe site-ul Senatului din actualul mandat, Norica Nicolai a asamblat cu migala de gheisa o adevarata ikebana de date personale.

La rubrica „studii“ apare (facsimil), cu modestie, urmatoarea informatie: „Doctorand in drept penal“ si, imediat dedesubt, „Harvard University- Kennedy School of Government“. Tare, soro!

Acum, ca s-a iscat oarece agitatie in jurul domniei sale, multi curiosi au poposit asupra fisei si, ajungind la secventa de mai sus, au pus mina care pe telefon, care pe mouse sa verifice informatiile. Un search dat cu sete pe site-ul „Harvard University – Kennedy School of Government“ ne-a aruncat in bratele lui Kokkalis. (...)

Continuarea in Academia Catavencu