Deputatul PSD Catalin Radulescu crede ca nimeni nu trebuie "sa stea in genunchi" daca in Romania vine prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, afirmand ca "romanii s-au saturat" de "pozitia de ghiocel" si ca este vorba de un parteneriat intre Bucuresti si Bruxelles, nu de "sclavi si stapani".

Catalin Radulescu, deputat PSDFoto: Agerpres

"Ce ati vrea sa faca cineva din Romania cand vine Timmermans? Sa stea in genunchi ca vine Timmermans sau Parlamentul Romaniei a ajuns sa fie anexa vreunui stat? Vine Timmermans, domne, si daca vine ce se intampla? Asta e pozitia dumneavoastra de ghiocel, romanii s-au saturat de pozitia asta", i-a spus Catalin Radulescu deputatului PNL Ionel Cupsa, in cadrul unei emisiuni la Digi 24, potrivit transcriptului publicat pe site-ul televiziunii de stiri.

"Dumneavoastra stiu ca ati vinde totul din tara catre straini. Parteneriat inseamna parteneriat, nu sclavi si stapani. Intr-un parteneriat inseamna ca trebuie sa ne respectam intre noi, nu e cineva sef. Un parteneriat inseamna ca daca Timmermans vine, trebuie sa asculte pozitia noastra, sa respecte Parlamentul Romaniei. Nu sa vina Timmermans ... E un partener. Cand se duce in Franta sau Germania, ce face Timmermans? Unde coruptia e asa de mare...", a comentat deputatul PSD, supranumit "mitraliera" de ziaristi.