Paranghelii in sate si orase, pe bani publici de la primarii Primariile nu rateaza nicio ocazie sa mai organizeze un concert, fie ca vorbim de Paste, de Dragobete, de zilele orasului sau de ziua primarului. Pe afise scrie mare ca intrarea este gratuita, desi spectacolul este achitat integral de locuitori, din taxe si impozite. Apropierea Pastelui a aprins din nou dorinta primarilor de a organiza spectacole. Primaria Mangalia, de exemplu, plateste 69.986 de lei, cu TVA inclusa, pentru un concert de 45 de minute si oua cu surprize. Evenimentul este intitulat "Sarbatori pascale", scrie Romania Libera.

colajFoto: Colaj foto

Africani in probe acuza directorul unei campioane din Liga 1 de luare de mita si inselaciune: "Ne-a luat 10.000 de euro sa semnam contracte, dar ne-a pacalit!" - Replica: "Au lasat datorii la hotel" Marti, pe pagina de Facebook a clubului Astra, un african a postat doua mesaje intr-o limba romana aproximativa, rezultata probabil dintr-un Google Translate defectuos. In cele doua mesaje scrise "din toata inima", il acuza pe directorul sportiv de la Astra, Costel Lazar, ca a luat bani de la el si de la "fratii" lui cu promisiunea ca vor semna contracte de profesionisti in Romania, insa acest lucru nu s-a mai intamplat, precizeaza Gsp.

Monumentala gafa a Rusiei Moscova este pe cale sa piarda confruntari decisive. Inainte de orice, e pe punctul de a se vedea pusa la pamant in luptele de ariergarda, menite, la ONU, la Haga si mai ales in presa si constiinta apuseana, sa limiteze pagubele consecutive ale monumentalei gafe comise de serviciile secrete ale lui Putin in dosarul otravirii chimice a familiei Skripal. Miercuri, Kremlinul s-a vazut, de pilda, zdrobit in batalia sesiunii speciale a Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice, sedinta convocata la cererea Rusiei, relateaza Deutsche Welle.

Cum s-a jucat mafiotul Wang cu statul roman. In 2013 i s-a retras cetatenia ca "pericol pentru siguranta nationala" si in 2014 i-am dat drept de sedere pe 5 ani! Ministerul Economiei a comunicat oficial ieri ca, in 2017, n-a dat aprobare de intrare la Cupru Min pentru niciun reprezentant al companiei Merlion. In acelasi timp, prezentam inregistrarea dialogului cu directorul Nicolae Turdean, care afirma explicit ca l-a primit in toamna lui 2017 pe Wang Yan ca reprezentant al Merlion. Cu care, de altfel, Turdean a si semnat o luna mai tarziu, octombrie 2017, contractul pentru cele 80.000 de tone de minereu de cupru. E o dovada simpla a jocului "De-a v-ati ascunselea" pe care mafiotul l-a jucat permanent cu statul roman, ajutat de oameni corupti din guvernul si structurile de forta din Romania, potrivit Tolo.

Un nou caz de teroare imobiliara: "Incearca prin toate metodele sa ma intimideze. Politia este platita de ei" Teroarea imobiliara a romilor care vor sa puna mana pe cladiri din centrul Timisoarei continua. Un profesor universitar acuza un clan de romi ca il terorizeaza pentru a-l determina sa vanda apartamentul pe care il detine la pret de nimic. Tiganii de matase, asa cum le spune romilor bogati din Timisoara, au reusit sa puna mana pe sute de cladiri din oras printr-o metoda arhicunoscuta: terorizarea vecinilor. Practic, romii cumpara un apartament si prin presiuni, chiar violente fizice, ajung ca ii determine pe vecini sa isi vanda apartamentele ca sa scape de cosmar. Astfel, clanul de romi ajunge proprietar pe intreaga cladire, scrie Adevarul.

Investitia uriasa a lui Tiriac in sportul romanesc. "Nu vreau sa fiu cel mai bogat om din cimitir" Ion Tiriac a anuntat ca va construi o universitate care va dezvolta specialisti in sport. Miliardarul roman sustine ca investitia se va ridica la aproximativ 150 de milioane de euro. Pe de alta parte, Tiriac face tot posibilul sa il ajute pe Boris Becker. Romanul l-a sfatuit sa demareze un proiect impreuna cu primaria capitalei Germaniei, care ar necesita investitii de cel putin 200 de milioane de euro din partea minicipalitatii din Berlin, relateaza Digi sport.

De ce nu poate Trump sa-si retraga trupele din Siria Presedintele american si-a justificat dorinta de a-si retrage trupele din Siria prin faptul ca Statul Islamic (SI) a fost invins. Avand in vedere ca singurul motiv al prezentei celor 2.000 de militari americani in Siria este lupta imptriva acestei grupari teroriste, ecuatia pare simpla: "a venit timpul intoarcerii acasa". Dar aliatii occidentali ai Statelor Unite, precum si numerosi consilieri militari si diplomatici de la Washington, sunt impotriva unui demers in acest sens, scrie Adevarul.