Corlatean e un fatalau!“ „Eu nu sint negru pe plantatia familiei Geoana si nici baiat de pravalie la coana Margareta!“ Asa suna discutiile intre liderii PSD, atinsi de isterie colectiva.

Nervozitatea a atins cote maxime la virful PSD. Liderii partidului se injura unii pe altii ca la usa cortului, fiind la mai putin de un pas de a se lua la bataie. Luni, sefii PSD au primit in mapele de la sedinta Biroului Permanent un dosar cu extrase din presa din Constanta in care Radu Mazare il calificase, saptamina trecuta, pe Titus Corlatean drept „fatalau“.

Corlatean, uzind de calitatea sa de secretar general al partidului, a cerut BPN sa il sanctioneze cu avertisment pe Radu Mazare si, mai mult, a cerut Comisiei de Integritate a PSD sa judece cazul si sa dispuna retragerea sprijinului politic primarului de la Constanta, conform statutului.

„Fatalaul asta de Corlatean sa se ocupe sa adune voturi pentru partid si apoi sa comenteze. El, personal, daca ar candida, n-ar stringe nici 3% din voturile pe care le-am luat eu.“ Aceasta a fost declaratia lui Mazare care l-a enervat pe Corlatean.

Secretarul general al PSD a explicat pentru Cotidianul ca el a contestat excluderea din partid a fostului presedinte al filialei Constanta Petre Stanca, dictata de Radu Mazare si de Nicusor Constantinescu.

„Eu le-am cerut sa treaca excluderea lui Stanca prin BPN, pentru ca au incalcat statutul, iar ei au facut mari proteste ca ma bag eu in filiala lor si Mazare a facut acele declaratii. Eu am cerut BPN sa voteze sa ii dam un avertisment. Domnul presedinte Geoana a spus ca sint inadmisibile insultele pe care mi le-a adus, dar eu am depus si dosar la Comisia de Integritate, la Valer Dorneanu, care zilele astea trebuie sa judece si sa aplice o sanctiune, conform statutului“, a declarat Corlatean.

Radu Mazare nu pare deloc intimidat de actiunea secretarului general al PSD. „Titus este un fatalau si vad ca acum a devenit un fatalau plingacios pentru ca s-a dus sa se plinga la partid ca l-am facut fatalau. Am vorbit cu domnul Geoana si nu mi-a zis nimic, nu cred ca aproba asa ceva. Este imposibil sa ma dea afara din partid“, a declarat pentru Cotidianul Mazare, care l-a invitat pe Titus Corlatean sa se lupte cu puterea si sa nu se mai ocupe cu „prostii de genul asta“.

Cotidianul