Imagini şocante într-o sală de operaţie din Craiova. Pacientul aşteaptă să fie operat, medicii se ceartă între ei, iar asistenţii filmează. Imagini filmate la Spitalul de Urgenţă din Craiova arată cum se comportă unii medici în sala de operaţie. Este vorba de secţia de Urologie, acolo unde scandalurile se ţin lanţ. Unul dintre doctori a intrat în sala sterilă îmbrăcat în haine de stradă. Când şeful secţiei i-a cerut să părăsească blocul operator, a început scandalul. Totul s-a întâmplat cu pacientul pe masă, scrie Adevarul.

Subiectele zileiFoto: Hotnews

Tudor Chirilă: Dictatura nu se anunţă la Breaking News. După protestul de săptămâna trecută al Actorilor de la Teatrul Naţional din Bucureşti, vineri seară a fost rândul artiştilor de la Teatrul de Comedie din Capitală să iasă în stradă, în semn de solidaritate cu magistraţii care, de două săptămâni deja, protestează faţă de modificarea legilor justiţiei, anunță Digi24.

Nicușor Dan, prima reacție după decizia Înaltei Curți: Esența democrației e ca cetățenii să găsească pe buletinele de vot și opțiunea pe care doresc să o aleagă. Nicușor Dan, fondatorul USR plecat din partid după ce a refuzat să-l primească în partid pe Dacian Cioloș, a reacționat vineri seară la decizia Înaltei Curți favorabilă alianței alectorale USR – PLUS. Nicușor Dan s-a reînscris în USR joi seară pentru a ajuta la rezolvarea situației, dar nu e clar în acest moment cât a contat acest lucru în decizia de vineri seară a Înaltei Curți, scrie G4media.

Laura Codruţa Kovesi, despre cele 2 dosare: “O pată pe obrazul justiţiei”. Fosta şefă DNA a răspuns detaliat vineri seară la acuzaţiile lansate de Secția specială de investigare a magistraților, condusă de Adina Florea, relatează Stirile ProTV.

Ce a făcut viceguvernatorul BNR Florin Georgescu în biroul lui Liviu Dragnea? Ordonanţa Vâlcov-Teodorovici a dat ceaţă în economie, dar acum e ea cu totul în ceaţă. Viitorul devine total incert şi bate la uşa rapid. Joi seară prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu a petrecut câteva ore bune în biroul lui Liviu Dragnea, unde se pare că a dus un studiu de impact detaliat, relatează Digi24.